Sa druge strane MM napise vise postova godisnje nego kilometara sto predje sa Kliom

Haha, ne samo interneta, već i raznih BBS-ova (Sezam, a posle SezamNet i SezamPro). Inače tip ima vrlo dubok glas, i stalno je nešto bio mrzovoljan. Ovamo kao prodaje komponentne, a kad ga pozoveš, samo promumla nema ovo, nema ono... doduše, ponešto je i imao (sećam se da sam kod njega kupio S3 Trio grafičku).methane.master napisao:Ma nadmašio je i čuvenog Ivana Ivanića iz news grupe yu.oglasi, največeg spamera jugoslovenskog i srpskog interneta.
zapravo, imam 8409 postova, a u ovom trenutku 8674 ccmMilos napisao:NexT ima vise postova nego kubika u celoj floti njegovih automobila
Sa druge strane MM napise vise postova godisnje nego kilometara sto predje sa Kliom
Nisam koristio. Ja sam bio Sezamovac.Texonja napisao:...a njegovi cenovnici sluzili su da upires prstom u njih kada ti neko od lokalnih prodavaca kaze da nesto nema ili da kosta vise!
Nego, matorci, ima li nekog sa ex-SETNETa ovde, osim Ogija, legende pomenute mreze?