Otvoricu temu Civic vs rest of the world

steva_anya napisao:@ sebekkg: Razmiljao sam o novom, ali ne na kredit. Nisam ljubitelj banki, zaobisao bi ih u sirokom krugu. Smatram da deru sa kamatama.
Bila je zanimljiva akcija zimus sa novog Civica, 18000e na lizing/kredit, na 3 godine sa 0% kamate. Ne secam se da je bilo nekih "skrivenih troskova" osim bahatih "100e za obradu u banci". Posto planiram veliko prosirenje ordinacije, 18000e za novog Civica necu i ne mogu dati.
Tako je opcija za novi samo neko test/sluzbeno vozilo, cena 15000-15500e. Ili sa 1.4 motorom za 12000-125000e.
Pa zato onaj ko ima platu 200 evra ne razmislja o MPS-u, gde je najmanji problem registracija, pored potrosnje i odrzavanja.sebekkg napisao:Ja bih i uzeo ali samo uz registraciju na invalida (100e). Realno je previse 600e samo za osnovnu registraciju u zemlji gde je prosecna plata 200e.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Sto si agresivan? Poznajem nekoliko ljudi van foruma kojima se dopada stari Civic (ukljucujuci i mene tu) i prakticno nikome od nas se ne dopada novi, niti nam se dopadao cim je izasao, niti sada kada je "odlezao". Evo na forumu je slicno koliko vidim, Wicker, Steva, Delija, a koliko se secam i kada se pricalo o novom modelu gotovo jednoglasno smo pricali da nam se stari vise dopada.milosdoktorabs napisao:Delija aj mani se vise tesenja samog sebe kako je 8.generacija isto sto i 9.-ta...
Texonja napisao:Sto si agresivan? Poznajem nekoliko ljudi van foruma kojima se dopada stari Civic (ukljucujuci i mene tu) i prakticno nikome od nas se ne dopada novi, niti nam se dopadao cim je izasao, niti sada kada je "odlezao". Evo na forumu je slicno koliko vidim, Wicker, Steva, Delija, a koliko se secam i kada se pricalo o novom modelu gotovo jednoglasno smo pricali da nam se stari vise dopada.milosdoktorabs napisao:Delija aj mani se vise tesenja samog sebe kako je 8.generacija isto sto i 9.-ta...
Meni licno ono dupe novog Civica nikako ne moze ni da prodje kao normalno, nedajboze da mi se dopadne. Odvratan je, ali to ne znaci da je svima tako, nego meni licno jeste. I ne razumem zasto je nekome problem da to prihvati.