Dobro veče
Re: Dobro veče
Zato za njih postoje posebna parking mesta.
TT
TT
Re: AW: Dobro veče
Postoje ali ne u svakoj garazi a osim toga, niko ih ne sprecava da se parkiraju gde hoce.
Gesendet von meinem GT-I9505
Za sve one koji su hteli da uzmu autobild sa handsfree, izasao je danas, iako su rekli sutra. Uzeo sam jedan, cekam da se napuni baterija pa da testiram..
Re: AW: Dobro veče
Da, to je najbolja stvarFloyd napisao:Postoje ali ne u svakoj garazi a osim toga, niko ih ne sprecava da se parkiraju gde hoce.

Inace vidjam i po Bg Smartice parkirane pod 90 stepeni, ostavljajuci mesta za jos jednog.
Taj auto je toliko epic da su Nemci menjali zakon

Ajde pa brzo javi, da vidimo jel cemu 
Da li tih uredjaja postoji koliko i primeraka magazina?
Ocekujem preprodaju neku uskoro na kupindo

Da li tih uredjaja postoji koliko i primeraka magazina?
Ocekujem preprodaju neku uskoro na kupindo

I glup 

Pogresi covek 
Bio sam jednom u slicnoj situaciji. Ali nisam mogao drugacije da parkiram, jer su auta izmedju kojih sam stao, tako bila parkirana. Kada sam se vratio, bio je samo moj auto u tom delu parkinga, i izgledao sam kao kreten koji je bahato parkirao

Bio sam jednom u slicnoj situaciji. Ali nisam mogao drugacije da parkiram, jer su auta izmedju kojih sam stao, tako bila parkirana. Kada sam se vratio, bio je samo moj auto u tom delu parkinga, i izgledao sam kao kreten koji je bahato parkirao

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ovde ima toliko mesta za parking da nikad nisu sva zauzeta i niko ne mora da parkira ovako, svako može naći slobodno mesto par metara levo ili desno. Ja sam parkirao pored, na slobodno mesto i može da se uparkira ili isparkira pored njega, ali stvarno je stao bezveze.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
Samo još da ustanovimo da li je Rakhil ili gđa Rakhiltrojanac napisao:
Bahati vozač Forda.
Tapatalk with Desire 500

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
E ovo nije retka pojava. (mislim da je parking Metroa)
Viđao sam ljude koji opušteno voze u suprotnom smeru čak i parkiraju suprotno ili popreko.
Viđao sam ljude koji opušteno voze u suprotnom smeru čak i parkiraju suprotno ili popreko.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
nije nijedno, rakhilomobil se kotrlja na celicanama 15kama...paja napisao:Samo još da ustanovimo da li je Rakhil ili gđa Rakhiltrojanac napisao:
Bahati vozač Forda.
Tapatalk with Desire 500
ali ja ga razumem, vidis da je ostavio mesto za smarta

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3

Al meni ovo vise lici da Draganovu azdahu