"Blutut" slušalice uz "Auto Bild" za 499 dinara

Razne teme, pitanja, iskustva
Korisnikov avatar
iggyboy
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
Garaža: 407 coupe 2.2 petrol

Post od iggyboy »

Uz novi, 76. broj „Auto Bilda" (u prodaji od 7. februara), za 499 dinara možete da kupite i savremeni hendsfri uređaj za bezbedno telefoniranje u vožnji.

Slika

Slika

http://vesti.mojauto.rs/Aktuelne-vesti/ ... 499-dinara
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Korisnikov avatar
Neo
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2013, 22:11
Garaža: Toyota Rav4

Re: "Blutut" slušalice uz "Auto Bild" za 499 dinara

Post od Neo »

koji ne radi sa motorolom defy...
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Preskupo. U cenovniku kod trgovaca se nudi za oko 450 dinara, komad bez rabata.
Inace fino radi, dosta dugo drzi baterija, iskustvo sa jedno 4 komada istog modela, jedno 2 godine se koristi.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Evo i ja sam uzeo AutoBilde sa sluškama. Uz uređaj ide kablić za napajanje i neka žica za kačenje oko uva, koja kod mene spada. Takođe dobije se uputstvo na čistom kineskom pa ću za prevod morati do Uroša, kao najkompetentnijeg. :kezo: Radi OK, što se kvaliteta tiče koliko košta otprilike toliko i vredi, meni će valjda raditi posao. :nemampojma:

Slika
Širim haos!
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Post od Sloba »

ljubitelj napisao:Preskupo. U cenovniku kod trgovaca se nudi za oko 450 dinara, komad bez rabata.
Inace fino radi, dosta dugo drzi baterija, iskustvo sa jedno 4 komada istog modela, jedno 2 godine se koristi.
Marka, model?
Korisnikov avatar
profesorPROST
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50

Post od profesorPROST »

Taj blutut „bluedio BH95" koji dele uz AutoBild u prodavnicama košta 600 dinara.
Never Say Never Again
Korisnikov avatar
Neo
Reactions:

Post od Neo »

Ispravka, radi! :kezo:
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

Ne znam, moram da pogledam u papirima. Za takve stvari ne gledam koja je nalepnica, ja sam to kupovao za potrebe koriscenja bezicnog DECT Panasonic i Siemens telefona, prijemna sluzba (mini call centar) gde moraju da budu slobodne ruke jer se posao obavlja u rukavicama.
Placeno nesto preko 400 dinara a uzeto na preporuku dobavljaca koji je ujedno bio i uvoznik istih.

Pogledacu koja je oznaka.
Korisnikov avatar
kvcali
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
Garaža: Omega B2 2.0
Kontakt:

Post od kvcali »

meni ne radi, kako se prijavljuje na telefon (koji mu je naziv uredjaja kad ga pronadje tel.)
Slika

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling

http://www.opelteamserbia.com/forum
Korisnikov avatar
iggyboy
Reactions:

Post od iggyboy »

Uputstvo za povezivanje "blutut" slušalice
Pre nego što prvi put upotrebite uređaj, potrebno je napuniti njegovu bateriju. To činite pomoću USB priloženog kabla koji možete povezati na PC računar, laptop, USB port u audio-sistemu automobila ili neki od specijalizovanih punjača. Kada se baterija slušalice napuni ugasiće se crveni indikator. Skinite uređaj sa punjača i pokrenite ga dužim pritiskom na okrugli taster. Baterija je puna, ali uređaj još nije spreman za rad jer ga pre prve upotrebe treba upariti sa mobilnim telefonom. Da bi ste to uradili pritisnite i duže držite taster dok lampica na njemu ne počne da treperi i menja boje. Tada uključite Blutut protokol na mobilnom telefonu i u okviru njegovih opcija izvršite pretragu uređaja. Izaberite „BH95“, a ako vam telefon traži šifru upišite: 0000. Ukoliko je povezivanje uspešno, indikator će zasvetleti plavim svetlom tri puta, a zatim će se paliti na svakih sedam sekundi dok su uređaji povezani. Svaki sledeći put kada uključite „blutut" na moblinom telefonu on će se automatski povezati sa slušalicom. Dok su povezani na poziv se javljate pritiskom na taster na slušalici, a istim tasterom ga i prekidate.

Inace evo i ja jedva nasao ,obisao pola grada, ma kakvi pola ceo grad :trljamoci:
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema

Post od TheWickerMan »

i ja sad dođoh kući, jedva nađoh dva komada, nek služi 6 meseci i ja dobar. ova pre nje mi je trajala godinu dana i spalio sam je :D
Korisnikov avatar
Neo
Reactions:

Post od Neo »

Ja otisao na prvu trafiku i uzeo poslednji. Ne razumem kako je izasao 6. kad treba 7.?
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

iggyboy napisao:Uputstvo za povezivanje "blutut" slušalice
Pre nego što prvi put upotrebite uređaj, potrebno je napuniti njegovu bateriju. To činite pomoću USB priloženog kabla koji možete povezati na PC računar, laptop, USB port u audio-sistemu automobila ili neki od specijalizovanih punjača. Kada se baterija slušalice napuni ugasiće se crveni indikator. Skinite uređaj sa punjača i pokrenite ga dužim pritiskom na okrugli taster. Baterija je puna, ali uređaj još nije spreman za rad jer ga pre prve upotrebe treba upariti sa mobilnim telefonom. Da bi ste to uradili pritisnite i duže držite taster dok lampica na njemu ne počne da treperi i menja boje. Tada uključite Blutut protokol na mobilnom telefonu i u okviru njegovih opcija izvršite pretragu uređaja. Izaberite „BH95“, a ako vam telefon traži šifru upišite: 0000. Ukoliko je povezivanje uspešno, indikator će zasvetleti plavim svetlom tri puta, a zatim će se paliti na svakih sedam sekundi dok su uređaji povezani. Svaki sledeći put kada uključite „blutut" na moblinom telefonu on će se automatski povezati sa slušalicom. Dok su povezani na poziv se javljate pritiskom na taster na slušalici, a istim tasterom ga i prekidate.

Inace evo i ja jedva nasao ,obisao pola grada, ma kakvi pola ceo grad :trljamoci:
Iggy majstore, znaš kineski! :kezo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
iggyboy
Reactions:

Post od iggyboy »

:rofl: :rofl: :loool: :loool: :dobarvic:
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Procitao sam naslov "Bullshit" slusalice :rofl:
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Odgovori