Stigla zima...
Re: Stigla zima...
Dugo na putu ostaje so. Potrebno je mnogo kiše da bi se sasvim sprala.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Samo sto prskaju vodu od kiselog kupusa po kosevima, onako vec usoljenu.aleksa napisao:Zar nije dovoljno da kad vozis po vlaznim putevima kao sto je ovih dana, da se so skine sama... pa tockovi bace toliko vode unutra u koseve da ne ostane ni gram soli... bar je to moja neka logika...
Nemoj da .erete...
Pa snega odavno nema, so ko zna kad su bacali zadnji put, u medjuvremenu je padala i kisa... prljavstine ima puno, ali soli mislim da nema...

Pa snega odavno nema, so ko zna kad su bacali zadnji put, u medjuvremenu je padala i kisa... prljavstine ima puno, ali soli mislim da nema...

Ma daj, kad moj opel podnosi so, sta se vi sa merdzama lozite protiv soli 

Opel i zabari ce da istrule sa ili bez soli... Ja sam pricao o normalnim automobilima, Nemackim i Japanskim. 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Kako gde ... kod mene se tek sada topi a so su zadnji put bacali pre 4 dana pa ga zato na kolovozu više nema (u glavnim ulicama).aleksa napisao:Nemoj da .erete...![]()
Pa snega odavno nema, so ko zna kad su bacali zadnji put,
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Ja sam Pola prao u proslu sredu, i od tad presao oko 200km, unutra je cist, ali spolja je vec prljav, posto je juce padala kisa, a vozio sam po gradu.
Nervira me sto vise ne primaju kovanice u samousluznoj perionici na Somborskom bulevaru. Tj. pise da primaju, ali kad ubacis kovanicu aparat je izbaci i tako mozes da se igras sa njim satima
A meni je 100din malo, a 200din puno, tako da sam uvek ubacivao jedan zeton i kovanice u vrednosti oko 50din.
Nervira me sto vise ne primaju kovanice u samousluznoj perionici na Somborskom bulevaru. Tj. pise da primaju, ali kad ubacis kovanicu aparat je izbaci i tako mozes da se igras sa njim satima

Da japanski su bar dobar primerTexonja napisao:Opel i zabari ce da istrule sa ili bez soli... Ja sam pricao o normalnim automobilima, Nemackim i Japanskim.

Jedino ko se moze pohvaliti da nema rdje su francuzi.
Pretezno su od plastike

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ja sam danas ocistio unutra. Istresao patosnice, pokupio sa poda sve sto ostalo, obrisao prasinu sa plastike, kontrolne table i volana. Spolja je i dalje strokav 

Tapatalk Post.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:

Upravo oprao auto po kiši.
Toliko je bio prljav da nisam mogao više da odlažem. Nadao sam se da neće biti gužva zbog kiše, međutim na Autokomandi je miting.

Toliko je bio prljav da nisam mogao više da odlažem. Nadao sam se da neće biti gužva zbog kiše, međutim na Autokomandi je miting.
Posle 400km ibarskom, opran pre 24h.

I jedan detalj zbog kog me odusevljavaju vise klase kola

Koliko god bio prljav auto, pragovi ostaju cisti kao da su sad oprani.
406 je imao slican sistem, ali nije bio toliko efektan, dok recimo na Cliu i Fluence-u prag bude prljaviji od ostatka auta, pa se lepo umazes ko covek ako ne pazis.

I jedan detalj zbog kog me odusevljavaju vise klase kola

Koliko god bio prljav auto, pragovi ostaju cisti kao da su sad oprani.
406 je imao slican sistem, ali nije bio toliko efektan, dok recimo na Cliu i Fluence-u prag bude prljaviji od ostatka auta, pa se lepo umazes ko covek ako ne pazis.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Mozda se ne umazes bas toliko, ali se umazes od ovog spoljnog dela praga. To se lako da videti na vozilima kada je ovakvo vreme. Uvek se zakaci nogavicom prag, sem mozda u nekim specificnim slucajevima. Vidi se to i na tvom autu na prvoj slici, nije toliko izrazeno jer cesto peres, ali dobro.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money