Alfa 166 upravo i ima Harman-Kardon ozvucenje, samo postoji neka osnovna verzija i "full" verzija...Xepoj87 napisao:Evo,ja ti kazem da je Bose ozvucenje,bas u toj 166,bulja u odnosu na H&K

Bose ozvuznje ide u 147, 156, GT...
Alfa 166 upravo i ima Harman-Kardon ozvucenje, samo postoji neka osnovna verzija i "full" verzija...Xepoj87 napisao:Evo,ja ti kazem da je Bose ozvucenje,bas u toj 166,bulja u odnosu na H&K
Eto,onda je i to lose u toj Alfi. Ova je imala neki vufer u gepeku. Vlasnik mi rece da je Bosealeksa napisao:Alfa 166 upravo i ima Harman-Kardon ozvucenje, samo postoji neka osnovna verzija i "full" verzija...Xepoj87 napisao:Evo,ja ti kazem da je Bose ozvucenje,bas u toj 166,bulja u odnosu na H&K![]()
Bose ozvuznje ide u 147, 156, GT...
Aluminijum. U nižim paketima je ravna plastika. TI ima ravan aluminijum, kod mene je ova najfensi varijanta, za period kad je moja Alfa bila aktuelan model.Xepoj87 napisao: Sto se aluminijuma tice,ti hoces da mi kazes da je u Alfi cela centralna konzola od aluminijuma,kao i ovo na volanu?
carov2 napisao:Auu..sine...
A ta sa vuferom bi valjda trebala da bude jaca" verzija...Xepoj87 napisao:Eto,onda je i to lose u toj Alfi. Ova je imala neki vufer u gepeku. Vlasnik mi rece da je Bose
Kako to razliciti branici, pragovi, volani, rucice menjaca... menjaju performanse kod BMW-a i Merca, a kod Alfe ne!?Xepoj87 napisao:I opet tu dolazimo do onog kvaliteta(ne mislim na kvarove) opreme,gde u TI paketu,Alfi dolazi samo lep izgled,dok su AMG i M paketi,pravi sportski paketi,koji pored izgleda, menjaju i performanse.