Aj mi molim te reci o kome se radi, jer ja koji sam redovan na utakmicama ne znam za ovo...Piros napisao:Vodja Vosinih navijaca je bivsi Grobar, Zato ja sve te navijacke grupe zovem jednim imenom placenici, zapravo oni navijaju za svoju navijacku grupu, a ne klub
Navijački kutak - fudbal, košarka...
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Re: Navijački kutak - fudbal, košarka...
Re: Одг: Navijački kutak - fudbal, košarka...
Onaj kome pevaju onu cuvenu pesmicu, zaboravio sam mu ime, jer me nezanima ,ali cu ti saznati ako hoces
Послато са Blade III користећи Тапаток 2
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Ne moras se raspitivati, znam ja odakle potice i kome je upucena pesma. Problem je samo dezinformacija da je vodja navijaca bivsi grobar...
Re: Одг: Navijački kutak - fudbal, košarka...
Veruj mi da ne znam ni ja tacno, ali kad su prvi put pevali tu pesmu pitao sam o kome se radi i onda su mi tako rekli bas neki ljudi iz Novog Sada koji ga i licno znaju. Veruj mi i da me nije briga, a i da je tacno pesma je odvratna
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Nema prepucavanja. Čovek širi govor mržnje i dezinformacije i samo sam mu argumentima skrenuo pažnju na ponašanje. Ovo je auto forum, pa sam u ovoj temi samo prebacio iz 2. u 3. brzinu.paja napisao:Ljudi koliko vi imate godina kad se ovako prepucavate?
Pajo, nema sekiracije
Ova tema je za vecinu saljivog i prozivackog karaktera, bar onu vecinu kojoj https://www.facebook.com/groups/193757915240/ nije glavni izvor informacija. Jbg, nekima je bezanje iz kupa palo malo teze.
http://www.youtube.com/watch?v=XZav40IAlJE
http://www.youtube.com/watch?v=XZav40IAlJE
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
He, he, ti si u potpunosti poprimio Čovićev stil izražavanja - neodređene prozivke bez konkretnog imena i dokaza..."neko", "nekima", "zna se"...
Pomešana mržnja i autoprojekcija.
Pomešana mržnja i autoprojekcija.
A koje prosle godine bukvalno pobegao sa finala!?Woodoo napisao: Jbg, nekima je bezanje iz kupa palo malo teze.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Evo kako ste vi Franjevci osnovanistarac vujadin napisao: Ne znaš kako je osnovan Partizan, a ne znaš ni kao je osnovana Zvezda. A moj teča, "ustaša" Stjepan Bobek nije otišao da živi u Hrvatskoj iako ga je zvao "partizanovac" Tuđman i nudio mu kule i gradove jer bi to bio veliki propagandni plus za Hrvatsku, nego je ostao devedesetih d aživi u Beogradu gde je živeo celi život.
http://www.youtube.com/watch?v=ZpCGn2de ... re=related
A za nas se zna da nas je osnovala Udba pa posle Arkan a da nam je Knele komandovao upravom sa sve DB-on na klupi jel tako starče!?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Eh šta ti je tolerancija. Partizanov predsednik i Zvezdin trener. 
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Daju primer 
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Prosinecki voli Zvezdu vise nego sto gorbari vole mali partizan 
Brzine idu u H-a !!!

Doskorašnji trener Crvene zvezde Robert Prosinečki izjavio je za „Sportski žurnal“ da će morati da tuži ’crveno-bele’ zbog neisplaćenih zarada. 
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Vas bre sude za stadion eeeeejjjjjj!
JNA će da vam uzmu!
JNA će da vam uzmu!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...