Letnje gume
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Re: Letnje gume
dijelim Markoni-jevo misljenje... ja bi mu nabacio Avantgarde 17 zoll felne i pjevao bi 

Stock stock nego sta...
Ma po svoj prilici bice neke 17" samo da smislim koje. Ima vremena, april je daleko.
Ma po svoj prilici bice neke 17" samo da smislim koje. Ima vremena, april je daleko.
Meni normalno radi....nenad.fil napisao:Nista mi ne otvara...
Nema nicega hajde probaj ponovo...

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Dunlop Sport Maxx rt - oko 4000km
dimenzija 215/45 r17
Problem je u ovom sredisnjem sloju koji je poceo da se guli, krza i odlepljuje na dodir
Jel to normalno ili da se reklamira?

dimenzija 215/45 r17
Problem je u ovom sredisnjem sloju koji je poceo da se guli, krza i odlepljuje na dodir

Jel to normalno ili da se reklamira?

Brzine idu u H-a !!!

Uhh Dunlop me uvek nervirao zbog tih stvari... Ja bih reklamirao...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
sa kog auta je to?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja se nameracio na RT kao sledecu gumu, sad sam se smorio ko rezervni tocak... Cekam da Dag i Ivancho prozbore
- Day Walker
- Rakhil
Au jebote, taj je zajebao i mene koliki su mu gume overkill
Kad si napisao dimenziju, i ta guma, i otpadaju komadi, reko sad kad je neka azdaha...

Kad si napisao dimenziju, i ta guma, i otpadaju komadi, reko sad kad je neka azdaha...
- Day Walker
Bar da jeste 
A auto nema ni 50k km. Trap mu je i dalje nov
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока

A auto nema ni 50k km. Trap mu je i dalje nov

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Brzine idu u H-a !!!

- Rakhil
Mislim da su gume videle da su montirane na Astru 1.4 i resile da izvrse samoubistvo od sramote
ja sam pomislio na neku korsu opc ili nesto, al dobroRakhil napisao:Au jebote, taj je zajebao i mene koliki su mu gume overkill![]()

sta znam, jedna lasta ne cini prolece, ja i dalje mislim da je to vrhunska guma... i najlaksa u klasi, kome je bitno...i to razlike nisu male, u 225/45/17 je 2,5kg po gumi izmedju najlakse i najteze. rt je 8,4kg, a gy assy 2 je preko 10kg...
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Ko zna sta joj se zbilo, vidim da je samo ivica otisla. E sad treba je pregledati celu, mozda je ovo posledica nekog ostrijeg starta na neravnom terenu.
Ja sam imao reklamaciju na RT iz serije cini mi se 1312 225/45R17 resena je 100% ali je imala neke poprecne pukotine na jednom mestu i to se odmah pojavilo. Jer fabricka greska ako je to se pokaze za prvih 1000-2000-3000km.
Otidji du vulkanizera da se pogleda pa vidi sta dalje. Mada cini mi se da je obo bezbedno ali slika je jedno uzivo je drugo kada se pregleda cela guma.
Ja sam imao reklamaciju na RT iz serije cini mi se 1312 225/45R17 resena je 100% ali je imala neke poprecne pukotine na jednom mestu i to se odmah pojavilo. Jer fabricka greska ako je to se pokaze za prvih 1000-2000-3000km.
Otidji du vulkanizera da se pogleda pa vidi sta dalje. Mada cini mi se da je obo bezbedno ali slika je jedno uzivo je drugo kada se pregleda cela guma.
Moram da napisem, da je letnja guma Nokian i3 (iako na njoj pise M+S), iscepkana na sitne froncle, posle par sezona kod mog caleta na Astri G benzincu.
Ono sto pouzdano znam, je da on auto vozi zaista nezno...
Ono sto pouzdano znam, je da on auto vozi zaista nezno...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
znaci ipak je astra ubica