Brate ja bih tražio zatvor na keca za tu kaznu. Da ne kažem da bih i za nešto manju takođe postupio. U neku ruku gledano to 10e/dan ti dođe kao neki slabo plaćen fizički posao sa obezbeđenim prenoćištem i klopom.
Velja napisao:Mozda ruske gazde iz Nis-a mogu nesto da ti srede kod pandura, kao sto Dusman moze
Ti se smej koliko hoces ali dusman nije platio kaznu(niti ce, jer nema zasto), a coveka mi je zao ako nece uspeti da ne plati kaznu, ipak za razliku od vecine ovde meni je zao kad neko napravi tako bezazleni prekrsaj a mora da snoci posledice koje nisu uopste male da se razumemo. Zelim ovom coveku da zastari(ako je moguce mada mislim da nema sanse) ovo pa da ne mora da plati, a ako ipak bude nazalost morao jeb.
Srecno.
Pa hoce mogu da voze zaustavnom do prve prilike kad budu morali da plate 120K dinara da ostanu bez dozvole i da dobiju negativne. E tada ce vecina prestati da vozi zaustavnom, ali ce onda neki novi dok i oni ne dobiju poziv kod sudije i tako u krug.
Ne idu na varijantu da ih niko neće kazniti i da niko ne snima itd.
Off topic juče nas je, celu kolonu u Ustaničkoj pre onog semafora gde se sve češće dešavaju tragedije, pretekao i isekao lik i odjurio kao da je na video igrici a ne u prometnoj ulici
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Meni posle 8 meseci stigao konacno poziv kod sudije...
Pomislio bi covek da za ove "ozbiljne" prekrsaje makar malo ozbiljnosti sa strane suda i drzave moze da se ocekuje... A meni stigla malena koverta, koju je postar samo ubacio u sanduce, nikakav potpis nije bio trazen, nista... Pritom se u koverti nalazi "Poziv za okrivljenog" u kojem ne pise ni po kojem clanu me terete, koji je prekrsaj, nista... Samo kada i gde treba da se javim. A da, pise i "Prilog: kopija zahteva za pokretanje postupka". Istu naravno nisam dobio...
I sad recite vi meni, kako ja mirne duse da odem tamo, da se naguzim, i da im dam 100 hiljada dinara koje nemam, a oni ne mogu ni normalan poziv da mi posalju, sa makar nekim osnovnim informacijama...