Stigla zima...
Re: Stigla zima...
To kod mene uglavnom deca uprljaju nenormalno. Ne znam kakve veze ima sa konstrukcijom, kada vrata nalazu na gumu?
Ima guma okolo i tzv. keder po unutrasnjem obimu.
To moj cale koji ima malo problema sa kicmom i kolenom zakaci kad seda, ja nikada..
Cak i da zanemarimo funkcionalni deo, estetski je mnogo lepse kad otvoris vrata i zapravo vidis koje je boje auto
I lakse je za pranje, naravno.
Nikaragva, nemaju sva kola. Tj dosta kola nema taj keder, a neki koji imaju, imaju samo delimicno, pa ako duze ne peres auto opet sve zavrsi prljavo o blatnjavo
Cak i da zanemarimo funkcionalni deo, estetski je mnogo lepse kad otvoris vrata i zapravo vidis koje je boje auto

Nikaragva, nemaju sva kola. Tj dosta kola nema taj keder, a neki koji imaju, imaju samo delimicno, pa ako duze ne peres auto opet sve zavrsi prljavo o blatnjavo
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Zavisi koji deo vrata naleze. Upravo taj deo iznad praga ne naleze direktno na ram.nikaragva napisao:To kod mene uglavnom deca uprljaju nenormalno. Ne znam kakve veze ima sa konstrukcijom, kada vrata nalazu na gumu?
@ next
Rekao bih da li ces zakaciti zavisi od vise faktora. Recimo rasta osobe, razmaka izmenju sedista i praga, pa i vrste odece tj. da li se sira nogavica i mozda jos po necega. Sad, moze se paziti prilikom izlaska iz vozila da se ne zakaci,

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money

Evo nije me mrzilo da izadjem i uslikam

Ta donja ne pravi ceo krug, prekida na strani gde su sarke. Unutrasnja pravi ceo krug. Kod mene ta spoljasnja itekako naleze, jer mi zimi zna napraviti problem, kada tu upadne snega pa se otopi dok radi auto, i onda preko noci zalepe vrata.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ako si ubacivao one od 5 dinara, ja sam nedavno primetio u jednoj drugoj perionici (na Novom Naselju) da automat prima one stare "matirane" petodinarke, a ove najnovije (imaju i drugačiji dizajn) neće, odnosno stalno prolaze kroz mašinu. 10 i 20 dinara prima. Možda je i tu isti slučaj... Nisu to podesili, verovatno ima i neka sitna razlika u težini ili dimenzijama kovanice...Gaginh0 napisao:Nervira me sto vise ne primaju kovanice u samousluznoj perionici na Somborskom bulevaru.
Inače, oprao sam Punta, sija se kao ogledalo... A kiša samo što nije...

Kako mislite prima kovanice?
Za kupovinu zetona ili za pranje po pet dinara
Kod nas u Palanci nigde ne primaju manje od 50 dinara novcanicu, a za vecu od 50 dinara, ne vraca kusur.
Za kupovinu zetona ili za pranje po pet dinara

Kod nas u Palanci nigde ne primaju manje od 50 dinara novcanicu, a za vecu od 50 dinara, ne vraca kusur.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Evo i jedne fotke pre pranja...

Skoro sve perionice u NS-u odnosno njihovi automati primaju i kovanice od 5, 10 i 20 dinara. Zgodna stvar kada je auto blago prljav/prašnjav i slično. Što da trošim 2 žetona i verglam (pre)dugo oko auta (jedan žeton je 100 din i ne primaju takođe manje apoene) ako to mogu odraditi na brzinu sa jednim i par kovanica nađenih po džepovima...
Štednja...

Skoro sve perionice u NS-u odnosno njihovi automati primaju i kovanice od 5, 10 i 20 dinara. Zgodna stvar kada je auto blago prljav/prašnjav i slično. Što da trošim 2 žetona i verglam (pre)dugo oko auta (jedan žeton je 100 din i ne primaju takođe manje apoene) ako to mogu odraditi na brzinu sa jednim i par kovanica nađenih po džepovima...

Štednja...

- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Stiglo proleće u sred Februara
:

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Fuck yeah ! Kada stavljamo letnje ? 

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Au majku mu. Ovo ne prija zimskim gumama 

Ma nikad jace,i ovako mi je poslednja sezona sa ovim gumama,driftujem vise nego po snegu 
Sent from my HTC One using Tapatalk

Sent from my HTC One using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Mi u poslednja 3 dana stavili na jedno 10ak auta letnje, a svi osim jednog su imali dooobre zimske. Ne vredi ubedjivnje da se strpe jos malo.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Sad kad padne neki sneg krajem februara ili u martu ko prosle godine bice trk kod vulkanizera 

Nemoj sad sneg, idemo Jazzom sa letnjim u HU 
A na Skodi ostaju zimske jer letnje nemam :-(
TT

A na Skodi ostaju zimske jer letnje nemam :-(
TT
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Da znate samo koliko sam francuza video u Abervilu (valjda se ovako nesto pise) pred Tignes i Val dizer, sa letjnim gumama, da je to strasno.