Honda Civic 1.8 Sport 8th/9th gen VS ostali C segmenta
Re: AW: Honda Civic 1.8 Sport 8th/9th gen VS ostali C segmen
A3 je odlican... ali bojim se da nema sta da trazi u ovoj temi...
Gesendet von meinem GT-I9505
Re: Honda Civic 1.8 Sport 8th/9th gen VS ostali C segmenta
da je facelift bio bi odlican... ovako tesko da vredi 12k 
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4

Poslednja izmena od ADrei u 11 Feb 2014, 21:14, izmenjeno 1 put ukupno.
Jel mislis da bilo koji Civic za 10-12 000 ima sta da trazi pored njega? 
Nije on jeftin, ali Civici su kolektivno bezobrazluk.

Nije on jeftin, ali Civici su kolektivno bezobrazluk.
Sta ces kad su ljudi gadljivi na preko 2l motore, ono je realno bila bomba za 9 400e...Delija napisao:Familija kupuje Mazdu 6, a Stevi bi da utrapis A3-jkuLaki021 napisao:A da bacis pogled na ovo:
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... _s_tronic/
Da se ne lazemo, ipak je ovo za Civica 5 u glavu...
Naravno da da.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
@Laki...odgovorio sam na to pitanjeADrei napisao:6.000eurasteva_anya napisao:Koja je realna cena ovog crnog Type S-a?

pritom je meni taj svemirac retko ruzan auto ali eto ukusi su razliciti.
naravno da nema sta da trazi, ali i cena za ovaj A3 je jaka... da je faceliift bila bi mozda ok kupovina...
mada smatram da je polovan A3 opet precenjen jer cesto moze da se kupi bolji A6 istog godista ako se gleda malo bolja oprema... prosto neverovatno

Auto je presao samo 56k km, redovno odrzavan u ovl servisu sa 2 seta guma, DSG menjacem i sasvim pristojnom opremom za tu klasu a ti se uhvatio za sminku (fl, branike i felne)ADrei napisao:da je facelift bio bi odlican... ovako tesko da vredi 12k

jesste 2 seta 14" ica koje sve zajedno nove kostaju 400eura 
ovaj auto je dosta placen ali ako pogledas da je nov A3 1.2TFSi 105ps 17.990eura ovaj ne vredi ni 9k...
sve je to lepo na papiru ali nista ne mora da znaci
ja sam umalo uzeo a5 2.0TFSi prvi vlasnik, kupljen i odrzavan u porseu, servisna knjiga... covek kupio novi allroad A4 2.0tfsi quattro.
gde ces bolju pricu kad je i isti motor uzeo...
sreca da je bio u Beogradu slucajno drugar koji valja neka kola iz DE pa je hteo i on da ga pogleda... ispalo je da je auto farban sa svih strana, on regionalni direktor poznate firme pa 99% vracena km...
tipa vozi motore leti pa malo prelazi, a od poslednjeg servisa u avgustu do kraja septembra presao 6.5k za 2 meseca... a za 3god 50k
i tako, kodirana oba kljuca jer ih je izgubio(meni to nista nije znacilo ali mi drug rece da audi pamti km i u kljucu)...
vidim posle 3-4 meseca njegov A4 allroad u gradu zimske gume za to vreme skroz potrosene...

ovaj auto je dosta placen ali ako pogledas da je nov A3 1.2TFSi 105ps 17.990eura ovaj ne vredi ni 9k...
sve je to lepo na papiru ali nista ne mora da znaci

ja sam umalo uzeo a5 2.0TFSi prvi vlasnik, kupljen i odrzavan u porseu, servisna knjiga... covek kupio novi allroad A4 2.0tfsi quattro.
gde ces bolju pricu kad je i isti motor uzeo...
sreca da je bio u Beogradu slucajno drugar koji valja neka kola iz DE pa je hteo i on da ga pogleda... ispalo je da je auto farban sa svih strana, on regionalni direktor poznate firme pa 99% vracena km...
tipa vozi motore leti pa malo prelazi, a od poslednjeg servisa u avgustu do kraja septembra presao 6.5k za 2 meseca... a za 3god 50k

vidim posle 3-4 meseca njegov A4 allroad u gradu zimske gume za to vreme skroz potrosene...
Ebem mu misa ako je meni jasno kako si ti sada dosao do ove price 

Ako se Civic ili Golf krecu oko 10k onda i ovaj A3 vredi 11-12k... naravno pod uslovom da je sve napisano tacno.
Felne 16-17 koje se nude su sasvim optimalne za C segment.
A poredjenje nove klotare sa motorom iz kosacice sa sasvim solidno opremljenim 2.0 TDI 140ks, nije bas logicno.
Felne 16-17 koje se nude su sasvim optimalne za C segment.
A poredjenje nove klotare sa motorom iz kosacice sa sasvim solidno opremljenim 2.0 TDI 140ks, nije bas logicno.
@Laki021

ova je oprema i ako pogledaas nista mnogo manje nego ovaj A3 iz oglasa gore, samo nema DSG i kinesku navigaciju..
ok ima 1.4TFSi koji je sad 19.500eura i brzi je od ovog 2.0TDi, njega sam vozio i odusevio se kako ide posto sam hteo da ga kupim
na osnovu ovoga, a to je tako napisano u oglasu... sad dal je tacno ne mozemo znati dok ne vidimo autoFloyd napisao:Auto je presao samo 56k km, redovno odrzavan u ovl servisu sa 2 seta gumaADrei napisao:da je facelift bio bi odlican... ovako tesko da vredi 12k

http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... 3_12_tfsi/Floyd napisao:
ova je oprema i ako pogledaas nista mnogo manje nego ovaj A3 iz oglasa gore, samo nema DSG i kinesku navigaciju..
ok ima 1.4TFSi koji je sad 19.500eura i brzi je od ovog 2.0TDi, njega sam vozio i odusevio se kako ide posto sam hteo da ga kupim

Pa samo ima bolji motor, automatik, xenon, navigaciju, tempomat, mf volan, elektropodesiva sedista sa grejacima itd.
Taj A3 je nov bio oko 30k.
Taj A3 je nov bio oko 30k.
i lepsi enterijer od novog 
navigacija mu je kineska inace... a kostao je nov verovatno skoro 35k kad je kupljen.
a tek sto je smesan komentar da ima sve od opreme osim koze
nije ni blizu toga...
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... 20tdi_dsg/
ovaj ima bas dobru opremu

navigacija mu je kineska inace... a kostao je nov verovatno skoro 35k kad je kupljen.
a tek sto je smesan komentar da ima sve od opreme osim koze

http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... 20tdi_dsg/
ovaj ima bas dobru opremu

ADrei, da nisi ti nesto pobrkao?
Valjda ti treba da se zalazes za Audi a Floyd i ja da protestujemo... kud ide ovaj svet, sve je naopako....
Vidi slazem se ja da to nije jeftino, znas i sam da i ja tvrdim da je za mnoge modele bolje/isplativije kupiti nov nego polovan. Medjutim ako vec pricamo o Civiku kao polovnjaku, onda je naspram njega A3 vrhunac isplativosti kao polovnjak
Znam i ja da je realna cena za Civica 6-8 000, a za tog Audi-ja 10 000, al sta ces...
Valjda ti treba da se zalazes za Audi a Floyd i ja da protestujemo... kud ide ovaj svet, sve je naopako....
Vidi slazem se ja da to nije jeftino, znas i sam da i ja tvrdim da je za mnoge modele bolje/isplativije kupiti nov nego polovan. Medjutim ako vec pricamo o Civiku kao polovnjaku, onda je naspram njega A3 vrhunac isplativosti kao polovnjak

Znam i ja da je realna cena za Civica 6-8 000, a za tog Audi-ja 10 000, al sta ces...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3