Bolje kupiti dva nova Renoa ili Alfe za cenu jednog Bmw-a.Laki021 napisao:milosdoktorabs napisao:ma bmw je savrsenstvo...Reno zadnjih godina ima odlican odnos cena/kvalitet.Alfa ko Alfa sve zavisi od serije i modela.
Ti izvoli pa kupi novu Alfu ili Reno pa kad izgubis 50% za 2 god nemoj da se zalis... ovo je potpuno nevezano za kvalitet i bilo sta drugo, cisto trzisno stanje.
Zato vozim polovno i zadovoljan sam.Jednog dana kada odem i budem placen adekvatno svojoj strucnoj spremi mozda sednem u NOVO ali ne BMW-a vec Mecku.
Fabrika koja nema proizvodnju kamionskih motora po meni nezna da naparvi motor.
Po pitanju pouzdanosti Reno,Mecka i Fiat su za BMW pojam.
Dzabe BMW-u ks,nm kada ima problema u sistemu hladjanja ( o kome se cuti ),probleme sa vanosom...kod bivseg pacijenta koji je vlasnik ovl.servisa sve neki BMW modeli razlicitog godista bilo da su kupljeni novi ili polovni i vecinom DIESEL.
On licno vozi RITMA.
I sam kaze ovako,italijanska masina i nemacka robusnost ali takav auto nema.BMW-a ne vozi jer kaze da je posle kockice i serije E34 BMW postao sminka.Pa i ta E34 se nije proslavila dizelima.
Da nne trujemo temu jer odosmo u off.
ovo se kupuje na keca i imas pravo sve sto si rekao.ftj napisao:http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... itaj_opis/
Verovatno je prevara u pitanju ali ako bi bilo stvarno ovo bi bilo super.
On licno vozi RITMA.
Ja ne razumem ljude koji na svaku negativnu konotaciju na poimanje brenda koji voze skacu ko oprljni i sve to prihvataju suvise licno.Obicna gomila lima koje je danas tu a sutra je nema.Texonja napisao:Ja sam pomenuo, jer kontam da je bolje za iste pare kupiti BMW 3jku, nego Audi A3 (ili Golfa, Civica, BMW 1, nebitno).
A doktor... Koliko negativne energije u samo jednom coveku.
HTC
Starce Englezi su poznati kao jako losi ljudi,tj odkada su ostali bez nacionalne industrije ( rover-kinezi,Aston-ford,Bently-VW) jedino RR je jos uvek njihov,misljenja sam da namerno sabotiraju bilo kog prozvodjaca koji ima pogone kod njih.I opet kao i nasoj zastavi,kao i kod Renoa ili Pezoa,sve zavisi kakva se smena zalomi i kako je omiljeni fudbalski klub tog vikenda prosao u prvenstvu.starac vujadin napisao:"Svemirac" pravljen u Engleskoj nije baš etalon pouzdanosti među Hondama. Ok je on, nije da nije, ali nije kao što to Honde umeju da budu. U principu nije to najbitnija stvar. Sva kola koja se ovde diskutuju ne bi trebalo da imaju nikakav problem u smislu pouzdanosti jer još mogu lepo da služe godinama. Ako mu se, ne daj Bože, zapati neki auto koji bi ga zezao to bi pre bilo zato što je loš primerak i to ne znači da bi trebalo odbaciti tu firmu ili model kao škart.
Juče je bio met.plavi 320i e90 sa malom kilometražom, kupljen u Raduloviću, za neku vrlo prihvatljivu cenu, ali oglasa više nema.