Biciklizam
Re: Biciklizam
Mada 'ranu ne odbijamo. 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Malopre sam odgledao dokumentarac The Armstrong Lie.
Mislio sam da cu posle filma moci da kazem: Ok, razocarao me je Armstrong, nije vise jedan od mojih idola. Ali ipak ne mogu. Uglavnom, ko nije pogledao film, a zanima ga, ima moju preporuku.
Mislio sam da cu posle filma moci da kazem: Ok, razocarao me je Armstrong, nije vise jedan od mojih idola. Ali ipak ne mogu. Uglavnom, ko nije pogledao film, a zanima ga, ima moju preporuku.

Momci jedu za medalju.paja napisao:Mada 'ranu ne odbijamo.
Ovo je porcija po lobanji bicikliste, a ti ih samo zovi na 'ranu.
Nije problem, vodim vas na šniclu od po kile. Meni oči ispadnu dok je pojedem celu i posle mi bude gore nego da sam ostao gladan.
Jebo 'ranu. Za to ćemo lako, nego šta si uradio za bicikl?
Ghost će biti u Beogradu u nedelju, tako da ću verovatno da ga pogledam u ponedeljak. S obzirom da bajsevi nisu locirani tamo gde ja lako mogu da stignem, tj postignem uz trenutne obaveze, to je ograničavajući faktor.
Čovek tvrdi da je kao nov, što i deluje sa slika, pa ćemo da vidimo. Lično kapiram da bih bio prezadovoljan sa bilo kojim od ovog što ste mi našli. Jedva čekam pravo da ti kažem, ko malo dete se radujem.
Čovek tvrdi da je kao nov, što i deluje sa slika, pa ćemo da vidimo. Lično kapiram da bih bio prezadovoljan sa bilo kojim od ovog što ste mi našli. Jedva čekam pravo da ti kažem, ko malo dete se radujem.
Prodaje ga Ivan iz Jagodine (Trstenika)?
Pajo Zvezdarski,
Carbon + titanium = 142 Psi
Carbon + titanium = 142 Psi
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Mnogi ne bi znali o cemu se radi pa da pojasnim, najbitnija sporedna stvar na biciklu je...pumpa za duvanje guma
dakle Pajo ako nemas jednu ovakvu pod hitno da nabavis da ne bi odudarao od cele koncepcije, mislim kada si stealth onda budi stealt dokraja

dakle Pajo ako nemas jednu ovakvu pod hitno da nabavis da ne bi odudarao od cele koncepcije, mislim kada si stealth onda budi stealt dokraja

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
A ja pomislio da je ovo sticna. 

Gde si nasao tog lika sa tom rucerdom????
BTW dzaba, nije karbon

BTW dzaba, nije karbon

Ima i karbonska verzija, al je nema kod nas. http://www.topeak.com/products/Pumps/MicroRocketCB
Teski kurton od pumpe
55gr Vs. 39gr
Ajde uozbilji se

55gr Vs. 39gr
Ajde uozbilji se
Jeste.paja napisao:Prodaje ga Ivan iz Jagodine (Trstenika)?
Ti ih sve znaš?
Tapatalk 4