Ističe vozačka dozvola
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Ističe vozačka dozvola
I cime ce da objasne to poskupljenje?
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Čuj nekog, mnogo njihGrujic napisao:Znao sam da imaš nekog u MUP-u![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ta žena nema veze sa onim ranijim informacijama.
Rastom cena na maloDelija napisao:I cime ce da objasne to poskupljenje?

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
I meni isto. Ajd da dignu za 20-30%, ali ovo je previse.Grujic napisao:Znao sam da imaš nekog u MUP-u![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Videćemo šta će biti, inače je poskupljenje baš žestoko ako bude, tipa 300%Prosto mi neverovatno čak i za nas
Izgleda da ipak nema poskupljenja, a i produžava se rok. http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/442889 ... e-produzen
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Očekivano, mada meni nije žao, sada mi sva 3 dokumenta staju u pregradu u novčaniku pa mi je lakše 

Ja neplanirano danas uplatih one tri uplatnice za zamenu vozačke dozvole i kao svratiću usput u Savsku da predam, dok nije počela gužva. Kad sam ušao u šalter salu nisam mogao da verujem koliki je red
I već rešim da dođem neki drugi dan kad čujem kako narod komentariše poskupljenje. I ništa, ostanem u redu i završim za nekih 45 minuta. I sad me baš briga da li će da poskupi ili ne 

Ne mogu da verujem koju sam srecu imao sto sam juce otisao da podignem dozvolu 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Sad nastala navala kad je procurela priča o poskupljenju... Kako god, kad si već došao tamo bilo je logično i da završiš, jako je kratko zadržavanje po čoveku.
Ftj, i ja sam se za dlaku provukao
Ortak me zove da pita da li sam čuo za poskupljenje, njemu cela familija treba, on je verovatno otišao, baš ču da ga pitam kako je u Vračaru, ja kad sam bio bilo je troje ispred mene oba puta.
Ftj, i ja sam se za dlaku provukao

Ortak me zove da pita da li sam čuo za poskupljenje, njemu cela familija treba, on je verovatno otišao, baš ču da ga pitam kako je u Vračaru, ja kad sam bio bilo je troje ispred mene oba puta.
- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:
NECE nista da poskupi, a i PRODUZICE se rok za zamenu, nema potrebe zuriti, ja sam prekljuce zavrsio posao , ali nisam imao ovaj info, otisao sam u sup u 17h i zavrsio za 2 min. nije bilo nikog na tom salteru 

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
Koja vrhunska patka !!!
Ja sam zamalo zagrizao, poceo i caleta da zovem, on me oladio, kaze, pa zaklali bi ih na izborima...
Iskustvo...
Ja sam zamalo zagrizao, poceo i caleta da zovem, on me oladio, kaze, pa zaklali bi ih na izborima...
Iskustvo...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja sve čitam pa ne verujem, ali se nadam da ipak neće biti poskupljenja. Čekam ovu varijantu preko neta da odradim, baš da vidim da li i kako funkcioniše.
Posetite www.garaza.rs !
Koja varijanta preko neta?
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Pa moci ces da uputis zahtev za izdavanje dozvole preko neta. Pa onda odes samo i pokupis, tako nesto valjda. Ne znam samo kako ide za placanje taksi itd.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nije još krenulo, obećavaju kao od sledeće nedelje. Videćemo.
Posetite www.garaza.rs !