Ja gledam da ne bude vise od 9-10h kad sam bas umoran, vecinom sam zadovoljan i sa 8h to je dovoljno. Ovako kad se komiras 10-12 sati jos gori dan bude. Secam se 2007/8 celo leto sam ostajao u gradu do 4-5-6 izjutra, pa se budio oko 15 popodne, doruckovao u 16h Jbt igrao se fudbal od 2-3h ujutro do 5
Video sam veceras u NS nekog zutog ficu, sa crnim krovom, izgleda lepo sredjeno, bez nekih budzevina. Jedino sam video neke felne da ima i da mu svetli iz motornog prostora
Jel zna neko tog ficu?
Skrenuo je u neku ulicicu u novom delu Veternika, blize NS.
Ja sam uvek malo spavao, u proseku oko 7h, ali kako su dosli klinci to se jos smanjilo (5-6h) plus mi je san iskidan na nekoliko delova. Sve u svemu posle godinu i kusur dana oseti se umor, i dobro mi dodje jednom nedeljno, kada 'ceru odvedemo kod babe, da se zakucam do 7-8h.
nikaragva napisao:Ja vec vise od godinu dana spavam izmedju 4 i 6 sati
Tako sam i ja pa sam posle godinu ipo dobio nešto što nisu znali da li su atipični epi napadi ili atipične migrene. Premalo je to na duže staze, a to ti kažem ja koji realno i dalje malo spavam. Nemoj se zajebavati. 6 sati je minimum.
Odoh da se provozam Zaječar-Bor-Zaječar kružnim putem: prvo pravcem Zaječar-Paraćin, pa preko Selišta u Bor a zatim iz Bora za Zaječar tkz. novim putem, preko prevoja iznad sela NIkoličevo. Postaviću posle snimak na youtube - ako nekoga interesuje da vidi kakav je novi obnovljeni put Zaječar - Paraćin i da generalno upoznate ovaj deo Srbije, bar preko onoga što će kamerica snimiti.
Video na sajtu amss da se čeka malo i računao da mi se ne isplati da idem na alternativni prelaz. Zaboravio sam da je to informacija za našu stranu granice, ali ne i za mađarsku