grujicd napisao:Na kraju sam čekao 2.5 sata na horgošu. Meni i deci nije ni toliko teško palo ali je žena poludela. Žešće smo se zajebali sa AMSS izveštajem koji je rekao da se čeka pola sata. No, čim smo se bućnuli u Aqualand bazene sve smo zaboravili.
Znači li to da taj Aqualand ima nudistički deo ili u CRV-u preventivno držite set kupaćih gaća i kostima?
Milos napisao:
Geza napisao:ali negde mora da se povuče crta.
Ova dvojica su bili nekonzistentnih kriterijuma pa su stalno iznova povlačili crte.
Ma u Aqualend smo i krenuli, i to ostajemo do ponedeljka. Smešteni smo u hotelu Forass koji je odmah pored. U hotelu se priča 90% srpski, uključujući i recepciju i osoblje - za njih sve pohvale. Jedino je hrana 100% mađarska, nisam znao šta deci da dam za večeru. Zato sam ja pobao sveeeee :mrgeen:
grujicd napisao:Ma u Aqualend smo i krenuli, i to ostajemo do ponedeljka. Smešteni smo u hotelu Forass koji je odmah pored. U hotelu se priča 90% srpski, uključujući i recepciju i osoblje - za njih sve pohvale. Jedino je hrana 100% mađarska, nisam znao šta deci da dam za večeru. Zato sam ja pobao sveeeee :mrgeen:
Ovo me podseca kad sam pre nove godine bio u Budimpesti. Provalili smo neki restoran u blizini onog njihovog Oktagona, all you can eat za nekih 4-5 evra.
Sijaset hrane u ponudi, a nazivi jela na madjarskom, a pored toga ni konobari nisu bas vicni sa engleskim. Tako da smo trpali i kombinovali mmmmmmm sveeeeeee Znam da su nas neki ljudi bledo gledali.
Cherokee napisao:Ovo me podseca kad sam pre nove godine bio u Budimpesti. Provalili smo neki restoran u blizini onog njihovog Oktagona, all you can eat za nekih 4-5 evra.
Sijaset hrane u ponudi, a nazivi jela na madjarskom, a pored toga ni konobari nisu bas vicni sa engleskim. Tako da smo trpali i kombinovali mmmmmmm sveeeeeee Znam da su nas neki ljudi bledo gledali.