Alfa Romeo GT
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Alfa Romeo GT
Kvačila na Alfi spadaju u mekša.
Kad je sve ispravno, jeste.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
Ne, samo je inicijalno tvrda papuča, ali čim krene ide lagano. Kada nešto nije dobro teško ide papučica celim svojim putem. Bitno je da ne umara nogu, a loša kvačila to itekako mogu.
Može rukom da se stiska moje kvačilo, skroz do kraja, to je sasvim OK. Možda ni u prvom momentu ne bi bilo toliko otpora sa novim cilindrom, ali meni je i ovo OK, pa se ne opterećujem time.
Tapatalk 4
Može rukom da se stiska moje kvačilo, skroz do kraja, to je sasvim OK. Možda ni u prvom momentu ne bi bilo toliko otpora sa novim cilindrom, ali meni je i ovo OK, pa se ne opterećujem time.
Tapatalk 4
Samo mi nije jasno kako ste vi sa 185+cm uspeli da sednete pozadi i da budete zadovoljni
Jedina opcija je da zavalis zadnjicu sto dalje, al onda kolenima cackas ovog ispred po usima i puca ti kicma ubrzo.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Koju god Alfu sam vozio, pa i ovu moju, koja je benzinac, kvacilo je malo tvrdje, sto meni u sustini ne smeta, cak sta vise, volim umereno tvrdo kvacilo. Posle zamene seta kvacila sa cilindrom i lezajem bilo je mekano, ali se posle 100km stvrdnulo i posle 1500km i dalje je takvo.
Mozes da vidis gde kvacilo hvata tako sto podignes rucnu, ubacis u prvu, dodas malo gasa i polako pustas kvacilo dok ne osetis kada hvata.
Sto se tice krsta poluosovine, relativno cest kvar na jtd.
Mozes da vidis gde kvacilo hvata tako sto podignes rucnu, ubacis u prvu, dodas malo gasa i polako pustas kvacilo dok ne osetis kada hvata.
Sto se tice krsta poluosovine, relativno cest kvar na jtd.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ljubav prema Alfi čini da zaboraviš na bol.podvarak napisao:Samo mi nije jasno kako ste vi sa 185+cm uspeli da sednete pozadi i da budete zadovoljniJedina opcija je da zavalis zadnjicu sto dalje, al onda kolenima cackas ovog ispred po usima i puca ti kicma ubrzo.

Širim haos!
Ima i toga...
Sta znam, ja sam se vozio mozda 20 tak kilometara, i bas mi nista nije smetalo pozadi, cak sam bio i vezan...

Sta znam, ja sam se vozio mozda 20 tak kilometara, i bas mi nista nije smetalo pozadi, cak sam bio i vezan...

Zadnja klupa je predvidjena samo za mlade devojcice, do 175cm sa stiklama. Bertone je tako zamislio auto jbg

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Najviše zavisi i od toga kako sedi ovaj napred.
- methane.master
Zato Opel misli na takve.Day Walker napisao:nije mislio da ce doci saka nekih koji vole mladjene decaka

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Možda, al sigurno nije zamišljao vozača GT-a tvojih gabarita.podvarak napisao:Zadnja klupa je predvidjena samo za mlade devojcice, do 175cm sa stiklama. Bertone je tako zamislio auto jbg![]()

- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- methane.master
Twile je skroz mačo auto, mada u poređenju sa Adamom to i nije mnogo teško.
Što se prostora pozadi u GT-u tiče, iole viša osoba nema šanse da udobno sedi, pa makar vozač/suvozač bio pigmej.

Što se prostora pozadi u GT-u tiče, iole viša osoba nema šanse da udobno sedi, pa makar vozač/suvozač bio pigmej.
Širim haos!