Alfa Romeo GT
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Alfa Romeo GT
Onaj Twile je olicenje gej definicije a pritom je i ogavan ko derpe 

Brzine idu u H-a !!!

Moze ovaj napred da sedi kako god hoce, dzaba kad je nizak plafon pozadi.starac vujadin napisao:Najviše zavisi i od toga kako sedi ovaj napred.
Da, zamisljao je tebe i methana, pa je odaljio glavni retrovizor da vas ne zulja kad gledate levo-desnopaja napisao:Možda, al sigurno nije zamišljao vozača GT-a tvojih gabarita.

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Da je zamišljao mene, sigurno ne bi bilo stakla na vozačkom prozoru, a i šoferka bi bila malo dalje. 

Širim haos!
Jbt ja sam tek sad provalio koliko je GT veliki auto spolja 

podvarak napisao:Da, zamisljao je tebe i methana, pa je odaljio glavni retrovizor da vas ne zulja kad gledate levo-desnopaja napisao:Možda, al sigurno nije zamišljao vozača GT-a tvojih gabarita.

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Off topic
Kako se manifestuje problem sa kvacilom tj. proklizavanje lamele?
Kako se manifestuje problem sa kvacilom tj. proklizavanje lamele?
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Tako sto kada das nagli gas, obrtaji skoce a auto ne krene da ubrzava i onda vrati obrtaje na normalu tj. lamela "uhvati" i auto krene da ubrzava. Imas vise nacina da utvrdis da li proklizava lamela, jedan od njih je da ubacis u petu brzinu i das gas i pratis obrtaje. Postoji i fora da odes na neku uzbrdicu, ubacis u drugu(ili trecu) i krenes. Ako se odmah ugasi auto, dobro je. Ako krene da proklizava, pri kraju je lamela.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH IDOL using Tapatalk
- DukeNS
Hvala! A da li su moguce posledice ukoliko se to odmah ne resi?
Pa ako ti se to desi dok pokusavas da obidjes nekoga vrlo velike 
Sent from my XT910 using Tapatalk 2

Sent from my XT910 using Tapatalk 2
- Kuzmanovic
Osim ove sto je Stefan naveo, ja mislim da ne moze. Moze da se desi da jse skroz istrosi i da ne moze uopste da prenosi snagu od motora, preko menjaca, na tockove iliti da te ostavi na putu. Ali za to treba da si bas uporan. 
Inace meni proklizava lamela vec tri-cetiri meseca, ali u normalnoj voznji do 2000 obrtaja se i ne primeti da proklizava.

Inace meni proklizava lamela vec tri-cetiri meseca, ali u normalnoj voznji do 2000 obrtaja se i ne primeti da proklizava.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Meni se desilo na Astri G.. Cale je morao od Banje Koviljace do ovl. servisa u Sapcu da vozi 2. brzinom jer nije mogao da ubrza i prebaci u trecu
Brzine idu u H-a !!!

- DukeNS
Desilo mi se 4-5 puta u zadnjih par meseci, a ja sam kontao sve vreme da mi je mozda zapela noga o patosnicu, pa da nisam lepo otpustio kvacilo. Nisam se ranije susretao sa tim, a cudi me da se ne dogadja stalno kad je vec pocelo, vec mi se desilo svega nekoliko puta. A vec neko vreme ni nije...
- Kuzmanovic
Tako je i meni bilo u pocetku, kada nas je cetvoro u kolima malo prokliza, a kad sam sam u kolima nista i vremenom se sve cesce desavalo.