Ma dosadno mi je kada idem na posao i sa njega (125km total) pa se igram sa potrosnjom. Zakljucio sam da je poprilicno osetljiv na brzine (a i kako ne bi), cak malo i vise nego sto bi ocekivao od dizela. Ako vozim do 110km/h potrosnja je ispod 4 (i to na temp od 7C) a vec na 130 potrosnja je nesto preko 5 a na 140 nesto ispod 6. A pri 90km/h trosi nesto vise od 3L. Sve ovo je naravno kada temperatura nije previse niska i kada ne duva cuveni Holandski vetar, e da i sve je savrseno ravno i porpilino pravo...
Merac za ustedu (koliko si kao litara ustedeo) na EcoPro modu prikazuje neke poprilicno velike cifre (cak i do 10-15% odnosno 5-7L) ali iskreno ne verujem nista, pa se u to cak nisam ni udubljivao. Jedno je sigurno EcoPro u gradu stedi i to dosta, jedino sto te malkice ubije u pojam

posto subjektivno pojaca momenat, a smanji snagu i tera te (ako zelis) da menjas brzine pri jako niskim obrtajima.. Na otvorenom (sto ja najvise vozim) Ecopro po meni ne donosi nikakvu (znacajniju) ustedu...
U svakom slucaju ekstrene ustede su u principu uvek smor... Evo moje realne potrosnje:
Link iz nekog razloga vode moj model kao 318d - zbog zeza u bazi
Na bulevarima tipa Novi Beograd pri 55km/h trosi 2,5L na kruzu

u cetvrtoj