BMW i8
Re: BMW i8
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ni meni se ne svidja preterano, isto mislim da je malo previse svemirac...
Al sta je bitnije od toga. Slusam kako se gadjaju buducnoscu Tesla motorsa, skacu im akcije zestoko, nadaju sw da ce do 2020 proizvoditi milon vozila godisnje i sl...
Medjutim ja kazem, BMW i Audi su odlucili da udju na ovo trziste, Tesla moze da se pakuje, Game Over
Al sta je bitnije od toga. Slusam kako se gadjaju buducnoscu Tesla motorsa, skacu im akcije zestoko, nadaju sw da ce do 2020 proizvoditi milon vozila godisnje i sl...
Medjutim ja kazem, BMW i Audi su odlucili da udju na ovo trziste, Tesla moze da se pakuje, Game Over

Ovaj crni mi je odlican 

meni je shjajan.
Jedini Prius koji bih vozio
Jedini Prius koji bih vozio

Das mu kiflumethane.master napisao:Malo je betmobil.
-Sto je kriva?
Sjajan je!!

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
meni se ovaj i8 nikada nije svidjao, vidjeo sam ga uzivo i kao koncept davne 2009. godine, nikako ne vidim sebe kako dajem toliko para za i8 kada pored njega imam citavu AMG/M gamu modela 

Ovo je bolje od vecine novih BMW-ova! 

Meni super izgleda,ali nisam siguran da bih izabrao ovog sivog 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Meni se vise svidja plavi