Beograd

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Re: Beograd

Post od trojanac »

Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Ideja je super, ali mi deluje nekako nedovršeno... Ja sam prvo kliknuo na misterije Beograda, al prc :pardon:

Inače tekstovi koji su okačeni su zanimljivi :doubleup: Ono za potop broda nikad nisam čuo a stvarno je tragedija
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Slika

Iskreno se nadam da je ovo samo predizborna zaebancija i da se neće realizovati 'najveći tržni centar u regionu' u istorijskom srcu grada.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Prave ljudi Dubai od BG-a :pardon:
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

How yes no. Evo već se osećam kao šeik. Koliko je sutra nestaće mi praeputium, a asmatičar na parkingu će postati makar Porsche. :kezo:
Poslednja izmena od methane.master u 18 Feb 2014, 17:14, izmenjeno 1 put ukupno.
Širim haos!
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

ftj napisao:Slika

Iskreno se nadam da je ovo samo predizborna zaebancija i da se neće realizovati 'najveći tržni centar u regionu' u istorijskom srcu grada.
Bojim se da TC jedan od glavnih elemenata cele priče tako da zdušno navijam za njega. Nek budu i dva TC-a samo nek se nešto gradi. Mada, ne verujem da će išta biti od cele priče.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Pa jos neki su mogli da grade da su im dali dzabe zemljiste, izmestanje sina i svega ostalog.

TT
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: AW: Beograd

Post od Floyd »

methane.master napisao:How yes no. Evo već se osećam kao šeik. Koliko je sutra nestaće mi praeputium, a asmatičar na parkingu će postati makar Porsche. :kezo:
Mislio sam vise na stil... mol - hotel - mol - biznis centar - hotel i tako u krug :)

Gesendet von meinem GT-I9505
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:

Post od Grujic »

paja napisao:
ftj napisao:Slika

Bojim se da TC jedan od glavnih elemenata cele priče tako da zdušno navijam za njega. Nek budu i dva TC-a samo nek se nešto gradi. Mada, ne verujem da će išta biti od cele priče.
Ako mene pitaš bolje da ne bude ništa još 20 i više godina nego da na tom divnom mestu stave ogroman TC koji će tu biti za vjek i vjekova...
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Pa ovo sada da pocnu,nece zavrsiti za 10 godina :D
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:

Post od Grujic »

Ako i samo počnu to je već isto sranje... Stajaće tako 100 god a neće smeti da se ništa drugo radi zbog ko zna kojih ugovora ili šta će već na našu štetu da ispadne...
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Grujicu, o kom to divnom mestu pricas? Koliko vidim na ovom planu, TC je planiran na mestu sadasnjeg parkinga autobuske stanice. I koliko vidim, nece biti dirana sama Savamala, Mikser, zgrada Geozavoda, Karadjordjeva itd. To bi trebalo sve da bude rekonstruisano.

Meni je Savamala trenutno jedan od najodvratnijih, najprljavijih i najraspalijih delova grada. Pocev od Gazele, kroz Savsku, pa onda milijardu sina koje se ne koriste, najruznija zgrada POste ikada, Zeleznicka koja smrdi na 500 metara, autobuska koja taman nastavlja taj talas smrada i prljavstine, brdo autobusa, raspala ulica itd...

Dakle, da mene neko pita, palite najveci buldozer koji imate, i cistite sve od Gazele do Geozavoda.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:

Post od Grujic »

Savski amfiteatar kako ga zovu je lokacijski divno mesto po blizini reka, Kalemegdana i ostalog. Odvratno je jer je sada haos, naravno da ne mislim na to, jbt ko da imaš 2 godine. Ne meri se vrednost lokacije na osnovu stvari koje su sad tamo a sutra mogu da ne budu.
Poenta je da mrtvi šoping mol može svoju funkciju na drugom mestu da obavlja a da se taj prostor iskoristi mnogo mnogo lepše, a ne šoping mol, elitni hotel, kazino i zatvoreni elitni stambeni kraj za bogataški glib iz celog sveta. Beograđani od toga nemaju ništa.

Sadržaj tipa šoping mola na tom mestu je čisto bacanje prostora vrednog prostora.

Zaštićene zgrade naravno da se neće dirati, toliki nasilnici nisu čak ni oni.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Ma naravno, neko ce da ulozi tolike pare, a da nema debele koristi od toga...

Jedna opcija je da ostane raspad kakav je, ili jos gore, jer Grad ocigledno nema pare za kompletnu rekonstrukciju. Druga je ovo sto je.

Necemo imati nista od toga, ali ce biti sve novo, sredjeno... Od ovoga sad imas koristi?
Ako vec moram da biram, biram drugu.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:

Post od Grujic »

Ja biram da se ne proda bulja po svaku cenu, nek se sačeka još (makar ja za života ne video) al kad se uradi da se uradi kako treba.

Iako su ovo samo crteži, najjezivije je što prekidaju kontinuitet obale i samu obalu skroz uništavaju, a još jedan Savski kej i to nov bi bio fenomenalan na tom mestu.
Odgovori