Hyundai i30 vs Suzuki SX4 vs Auris/Corolla
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Hyundai i30 vs Suzuki SX4
U praksi ti Hyu motori daleko zaostaju u performansama u odnosu na deklarisane snage i momente. Oni naprave 1.4 sa 109ks a on ide ko i svaki 1.4 sa 80ks.
- TRIO_driver
- Pridružio se: 27 Avg 2013, 09:36
- Garaža: Svašta nešto japansko interesantno.
- Kontakt:
Manite se papira, probaj auto i onda ces imati tacan osecaj.
Kupovati kola kataloski je moglo devedesetih, sad je trziste u toj meri uredjeno da pogotovo vozila za siroke narodne mase uvek dileri moraju imati kao test vozila..
Probas i vidis na cemu si, onda znas da li ti tih 7% ista znaci u zivotu..
Kupovati kola kataloski je moglo devedesetih, sad je trziste u toj meri uredjeno da pogotovo vozila za siroke narodne mase uvek dileri moraju imati kao test vozila..
Probas i vidis na cemu si, onda znas da li ti tih 7% ista znaci u zivotu..
-
- Pridružio se: 30 Mar 2013, 03:26
- Garaža: Toyota Corolla 1.6 Valvematic, Luna 2014
TRIO_driver napisao:Manite se papira, probaj auto i onda ces imati tacan osecaj.

Da me ne ubijaju servisima u Fordu za taj 1.0 motor. Kako da znam koliko li kostaju servisi? Inace, mislim da je to auto za mene.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Traži predračun za mali servis 

Nalazio sam testove za Focus 1.0 i pokazalo se da taj motor uopstenije stedljiv koliko Ford tvrdi. Svi, ali bas svi koji su ga testirali su razocarani potrosnjom i ta potrosnja se svodi na potrosnju motora 1.6, tako da me u tom pogledau vec odvracaju od kupovine.
Svaki turbo benzinac je trošač ako se ga gazi, malo troši ako se vozi ko dizel ili čak i nežnije. Ako ga teraš u obrtaje i vadiš mu dušu onda očekuj vrtlog u rezervoaru.
A najbolje bi bilo da ga uzmeš za koji dan i prođeš svoje relacije i da vidiš koliko TEBI troši, testovi mogu biti vrlo diskutabilni.
A najbolje bi bilo da ga uzmeš za koji dan i prođeš svoje relacije i da vidiš koliko TEBI troši, testovi mogu biti vrlo diskutabilni.
Ma kako neče, neki osetu i udar mušice u haubu :trljamoci:DejanS napisao:TRIO_driver napisao:Manite se papira, probaj auto i onda ces imati tacan osecaj.tih 7% u praksi vrlo verovatno neces ni osetiti. A kupiti auto samo gledanjem karakteristika na papiru je ludost.....znam jednog koji je tako kupio 206 sedan, pa sad gleda da ga proda
![]()

EDIT by mod: Slanje više uzastopnih poruka nije dozvoljeno. Postoji dugme

Šta bre mušice? Osetim kad udarim bebu komarca. 

Znači osečaš i ako je komarica bila "trudna" kad si je udario....amateru jedan, ja osetim o kog je pola mali nerođeni komarčič 

Ali ko ce da mi da auto da prodjem relaciju koju vozim. Komsija ima Fiestu sa tim motorom, ali ga ne poznajem. Mogu da ga pitam za karakteristike i ostalo, ali je Focus ipak 200 kg tezi. Da, mogu da mu natovarim 4 dzaka cementa i provozam po krajumaniaxxx napisao:Svaki turbo benzinac je trošač ako se ga gazi, malo troši ako se vozi ko dizel ili čak i nežnije. Ako ga teraš u obrtaje i vadiš mu dušu onda očekuj vrtlog u rezervoaru.

Kad bi jos neko znao da mi kaze da li ce taj 1.0 motor da sljaka svoje i posle 150000km i da li ce biti ocuvan kao 1.33 u Aurisu. Taj Toyotin 1.33 je izgleda odlican motor, ali za Yarisa. Razmisljam i o Yarisu. Jedino sto kad doplatis za sve kao u Aurisu i cena izadje kao za Auris.
pa da su normalni u salonu dali bi ti avto za dan dva pa da se malo provozaš. ako imaš mogučnost provozaj se sa fiestom i dodaj jedno pola lita u gradu i to je nekde to.
Budalastina je to, da u Fordovom servisu, ne znaju cenu servisa za 1.0 motor. Cova iz prodaje kaze, da se na svakom servisu menjaju svecice, sto zvuci cudno, a u servisu nemaju informacije o tome. Znaci kad kupim auto i odem na servis, serviseri ce da proguglaju sta treba da mi zamene.
Ako je tacno da se menjaju svecice, onda ce taj servis biti dobrano skuplji od servisa 1,6 motora.
Ako je tacno da se menjaju svecice, onda ce taj servis biti dobrano skuplji od servisa 1,6 motora.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Batali taj 1.0, nije to motor za naše uslove.
Tapatalk with Desire 500
Tapatalk with Desire 500
Posetite www.garaza.rs !
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Sve mu govori da treba da batali, al' se on zajovio pa to ti je 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...