Ogi napisao:Jos uvek nisam promenio soferku i sada se razmisljam da li to uopste raditi:
- apsolutno mi ne smeta pukotina koja je na suvozacevoj strani
- nije se prosirila citave zime, mozda minimalno ali samo mozda (supruga kaze da jeste a ja kazem da nije)
- ne daje mi se 200 evra za to
- ne skida mi se fabricko staklo
Prakticno, jedino me brine da li u inostranstvu neko moze da me zeza zbog toga, na primer na nekoj granici ? Uvek mogu da kazem da mi je sada napukla.
Da li postoji jos neka negativna stvar nemenjanja, da je to nesto drasticno prosirilo bi se...
???
Posalji sliku na makro modu, po pukotini moze da se proceni da li ce se siriti...
EDIT: Video sam sliku na prvoj strani, ja mislim da ovo mora da se siri, mada konj ce ga znati!
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Ostavio kola juce, bila gotova posle par sati. Rekose mi da ne bi trebao da vozim taj dan pa sam ih ostavio kod njih i preuzeo jutros. Izvolte - hvala - dovidjenja.
Isao sam danas da se raspitam za cenu. Prva destinacija GLASS SERVICE. Cena Pilktington stakla + montaza, 200 evra * kurs 116 = ~23.000 dinara. Nisam se uopste odusevio cenom.
Onda odem do Ivanica, do 01.03. imaju akciju da se ne naplacuje montaza, ne prodaju Kineze uopste posto sam rekao da necu Kineza, imaju soferke za moj auto od maltene svih proizvodjaca, cena sve komplet nepunih 17.000 dinara !?? Mislim da je jasno sa kime sam se dogovorio. Sad' ne znam o cemu se radi, da li su ovi iz GS-a glupi ili bezobrazni...
Samo me zanima da li da biram Pilkington ili koji brend mada koliko citam i koliko su mi rekli, razlike su nepostojece prakticno...
Ogi napisao: ne prodaju Kineze uopste posto sam rekao da necu Kineza,
Jeste....
Ne tvrdim, ali sumnjam. Tesko da nisu iz Kine. Narocito za toliko veliu razliku u ceni. Ok jeste da su alavi svi, i marze nenormalne, ai ipak odricu se lepog dela zarade.
Saša napisao:Pilkington je dobar brend/kvalitet. Sva stakla na mom službenom Avensisu (2012, restyle) su njihova.
Znaci, Superboss, tvrdis da su to sve kinezi, ako te dobro razumem ? Jer ja bih rekao da se na ovaj nacin GS odrice zarade a ne Ivanic.
Citajuci SAT, bas text o staklima videh da oznaka E znaci homologaciju pa u zavisnosti od broja, koja ju je drzava dodelila. Ima i Srbija svoj broj. Sta to znaci?