Grčka
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Re: Grčka
Aj Sasha otkri naziv, lokaciju i detalje tog smestaja. Ja sam prosle godine bio na slicnom mestu, jednako zadovoljan, ali bih malo promenio cisto radi razbijanja monotonije.
Ovde sam bio http://karavitsi.gr/?page_id=117
Ovde sam bio http://karavitsi.gr/?page_id=117
I nisi hteo da otkriješ lokacijunidza napisao:Ja bih isto uradio ako se gospođa složi. Meni je prošli godišnji bio merak za sve pare (a krajnje finansijski skromno). Suvlaki, ogromna prazna plaža, tišina, pogled na more iz apartmana, temperatura do 30 stepeni, čisto more, šta više....

A to si mene pitao, ne Sašu. Mesto je ierissos, a konkretni apartmani panorama studios, imaju svoj sajt. Nalaze se 4km od grada, praktično nedođija bez kola, ali 4km je začas do centra grada. Moguće je kupati se ispred, plaža je pusta sasvim, može i plažom ta 4km da se prepešače. Ja sam probao, tako da vi ne morate - ne preporučujem 4km šetnje po pesku. :-D
Na 15-20min vožnje su veće plaže, mnogo lepo uređene, klopa, piće, ništa nije skupo. Na pola sata odatle je Aristotelovo rodno mesto, pa se ima šta i videti. Sveta Gora je blizu, tako da ako nekog i to interesuje, može da obiđe.
Tapatalk 4
Na 15-20min vožnje su veće plaže, mnogo lepo uređene, klopa, piće, ništa nije skupo. Na pola sata odatle je Aristotelovo rodno mesto, pa se ima šta i videti. Sveta Gora je blizu, tako da ako nekog i to interesuje, može da obiđe.
Tapatalk 4
prosle god sam bio u nekom mestu zove se nea vrasna,nije bilo losa,ali obicno sam u tom krugu od 100km da kazem sa mestima,nikad nisam isao negde dalje,jer nisam imao iskustva sa drugim mestima,neracunam solun,tasos,krf i atinu gde sam isao avionom.Dali mozete da preporucite neko mirno lepo mesto u grckoj,gde su pescane palze,gde nema diskoteka,buke dranja,gde nema srba
da se deru da se malo odmorim i od jezika
pa ako moze neka preporuka,islo bi se kolima bez dece.znaci deca na svoju stranu,a matorci na svoju

Meni je potrebna preporuka...
Koje mesto na Krfu je idealno izabrati za bazu za obilazak ostrva? Potrebno je samo da u tom mestu ima gde da se proseta, kao i da ima finih taverni...
Plaza nije bitna jer svejedno svaki dan na nekoj drugoj plazi...
Sent from my Xperia Z1
Koje mesto na Krfu je idealno izabrati za bazu za obilazak ostrva? Potrebno je samo da u tom mestu ima gde da se proseta, kao i da ima finih taverni...
Sent from my Xperia Z1
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Bio sam 2005. godine u gradu Krfu i izbor je bio pun pogodak. Grad ima dosta sadržaja, a plaže na ostatku ostrva obilaziš jednu po jednu, svojim prevozom pošto javni prevoz skoro i da ne postoji.
I ja se trenutno premisljam. Kasiopi mi se svidja ali Dasia ima bolji polozaj za obilazak ostrva.nixa napisao:Meni je potrebna preporuka...
Sent from my Xperia Z1
Malo se i kolebam zbog skorasnjih zemljotresa na Kefaloniji. Vec mesec dana ne mogu da odlucim.
Sent from my ME172V using Tapatalk
Ja sam se maltene odlucio za Egipat, ali svako malo neko sr tamo i odustao sam...
Onda mi je jedina opcija koja mi se.svidja - jonsko more... Na Zakintosu sam bio dva puta, tako da mi je nekako Krf logican izbor...
Jednostavno - nista nije plavo kao jonska regija...
Sent from my Xperia Z1
Onda mi je jedina opcija koja mi se.svidja - jonsko more... Na Zakintosu sam bio dva puta, tako da mi je nekako Krf logican izbor...
Jednostavno - nista nije plavo kao jonska regija...
Sent from my Xperia Z1
Jonska regija je najlepsa u Grckoj, samo je malo rizicna ove godine (osim Krfa) zbog zemljotresa. Jedna od najlepsih plaza u toj regiji, Myrtos na Kefaloniji, je zatrpana ogromnom kolicinom zemlje usled nedavnih potresa.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:43
- Garaža: Škoda Fabia 1,2/51 kW
Predlažem ti da pogledaš nešto po Sitoniji. Preporuka Kalamitsi, Toroni, Vourvourou (Sarti obići u širokom luku).CR7 napisao:prosle god sam bio u nekom mestu zove se nea vrasna...
Inače, prošle godine u junu smo supruga i ja upravo našli mesto kakvo pominješ, ali u Vrasni (aka Vrasna Paralija) - Meandros Village. Našli smo ih preko http://www.feelgreece.com/ i lepo smo se odmorili.