Mobilne telekomunikacije
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Mobilne telekomunikacije
Meni se ne dopada 920 jer je obla pozadi, to mi je baš glupo jer ako ne stavljaš futrolu onda se oguli na tom mestu. Volim kad je telefon ko pločica. Inače ekstra mi je na Lumiama, možda još neki to imaju, ona ivica ekrana, kako se savija pri krajevima. To mi kul baš.
Kaze da je skeniran dokment u jpg formatu. Kada povezem na komp ili pristumpim s telefona file managerom naziv fajla bude neka "kobasica" sa ".filelocked" na kraju. Kad iz file managera tapnem na to pita open as: text, audio,image,video. Posto je jpg kliknem image i ne moze da otvori. Izbaci onaj simbol "polomljene" slike.podvarak napisao:Koji fajl, koja extenzija? Daj jos neki podatak jbtPovezi fon s kompom ili ubaci karticu u card-reader pa probaj s kompa.
Uf sad sam u dilemi, 925 nije toliko bolji (procesor,baterija,memorija su isti) koliko je meni bitno da imam (relativno) izdrzljiv telefon. Tezina mi ne znaci toliko, nisam curicaFloyd napisao:920 je kvalitetnija ali i teza.

Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Brate,ne bih ni sekunde razmisljao,neuporedivo lepsi telefon
A meni je i 920 lep 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Noviji model uzmi uvek, sem ako ne postoji debeo razlog da to ne uradiš. Neko univerzalno pravilo kad je tehnika u pitanju. Vrlo retko postoji debeo razlog, ali desi se.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
925 ima amoled displej a 920 ips, 925 ima 16GB a 920 32GB, 925 nema modul za bezicno punjenje, ima nesto bolju kameru mada, nijanse su u pitanju i laksi je i lepsi al 920 svakako odaje utisak da je cvrsci telefon u pitanju
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
@ stefanan : Vec su ti napisali glavne razlike. Lumia 920 je dosta stariji model, 925 ima daleko bolji displej.
Ostalo je sve manje-vise slicno.
Ostalo je sve manje-vise slicno.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Debeo razlog je sto je debeo telefon 
Mislim da cu se ipak odluciti za 920, displej mi je i na njemu ok,cackao sam ga u prodavnici. 925 nisam ali ne verujem da moze da bude toliki napredak. Plus sto mi je ova kombinacija sumnjiva,a da dajem 100e vise necu.
Hvala na pomoci

Mislim da cu se ipak odluciti za 920, displej mi je i na njemu ok,cackao sam ga u prodavnici. 925 nisam ali ne verujem da moze da bude toliki napredak. Plus sto mi je ova kombinacija sumnjiva,a da dajem 100e vise necu.
Hvala na pomoci

- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Nema 925 daleko bolji ekran. Fora je sto amoled ima bolju crnu boju i jaci kontrast, a kod WP8 je sve nekako crno (skoro sve (ako ne i sve) aplikacije i menu-i imaju crni bground), pa otuda utisak da je bolji. Sve u svemu, stvar ukusa, neko to voli, neko ne.
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Imaš i 925 u verziji sa 32 Gb, mada ne znam koliko ga je moguće naći ovde.nuk napisao:925 ima amoled displej a 920 ips, 925 ima 16GB a 920 32GB, 925 nema modul za bezicno punjenje, ima nesto bolju kameru mada, nijanse su u pitanju i laksi je i lepsi al 920 svakako odaje utisak da je cvrsci telefon u pitanju
Širim haos!
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
To je Vodafon verzija, nije za slobodnu prodaju
Izdrzljiv je i 925 ali 920 odaje utisak cvrstoce zbog kompaktne izrade.stefanan napisao:Uf sad sam u dilemi, 925 nije toliko bolji (procesor,baterija,memorija su isti) koliko je meni bitno da imam (relativno) izdrzljiv telefon. Tezina mi ne znaci toliko, nisam curicaFloyd napisao:920 je kvalitetnija ali i teza.![]()
Kod 925 vremenom hoce da popusti spoj zadnjeg poklopca i aluminijumskog okvira pa da krcka u ruci.
925 odaje utisak ozbiljnijeg i skupljeg uredjaja.
Hardver je skoro identican.
Ortakinja je treci put sje*ala S2.
Da zanemarimo sto je pukao ekran, telefon je prestao da puni. Ne reaguje ni na obican punjac ni preko kompa. Daans je probala da ubaci napunjenu bateriju, takodje nece da se upali. Posto je u Parizu, poslace mi telefon, pa mi sad treba neki krsten servis.
Dakle, bitno mi je samo da se izvuce imenik i ako je moguce galerija. Ni ne mora da se popravi telefon, samo podaci su bitni. Nema memorijske, sve je u telefonu.
Imate neki predlog?
Da zanemarimo sto je pukao ekran, telefon je prestao da puni. Ne reaguje ni na obican punjac ni preko kompa. Daans je probala da ubaci napunjenu bateriju, takodje nece da se upali. Posto je u Parizu, poslace mi telefon, pa mi sad treba neki krsten servis.
Dakle, bitno mi je samo da se izvuce imenik i ako je moguce galerija. Ni ne mora da se popravi telefon, samo podaci su bitni. Nema memorijske, sve je u telefonu.
Imate neki predlog?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Nije nijednom odradila sinhronizaciju sa Gmail nalogom? Prosto mi neverovatno. Ako ipak jeste - svi kontakti su tamo.NexT napisao:bitno mi je samo da se izvuce imenik