Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Re: Grčka

Post od Saša »

Tibor021 napisao:Preporuka Kalamitsi, Toroni, Vourvourou (Sarti obići u širokom luku).
Zašto zaobići Sarti? :D To je "centar" istočne obale Sitonije i odlična baza za obilazak cele te strane. Ima sve neophodne sadržaje, počevši od prodavnica pa do dežurnog lekara (našeg), a nije prevelika gužvara. Imaju i dve benzinske pumpe (jedna toči i gas), vulkanizera, mehaničara i sve što ti uopšte može zatrebati. U krugu 15-20 km od Sartija ima 20-30 fantastičnih plaža raznih tipova, bez gužvi, samo ako si voljan da upališ auto i da se malo krećeš. Vurvuru smešten na možda najlepšem delu Sitonije ali to je vikend naselje maltene bez ikakavih sadržaja, bez šetališta, niz niz privatnih imanja/vila koje izlaze na obalu i svojataju je. Vadi ga samo prelepa priroda i nekoliko lepih plaža u blizini (a na kojima je opet neopisiva gužva). Kalamitsi jako lepo mesto ali i jako malo, vrlo malo kapaciteta i još manje sadržaja, a gužva na plaži često neopisiva, a oko parkinga još veća... Poslednji put sam se vozao pola sata levo-desno dok se nisam uparkirao. U Toroniju još nisam bio pa nemam ni šta pametno da kažem, ali obići ću ga ove godine... itd, itd... :D
Korisnikov avatar
Texonja
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:09
Garaža: X3

Post od Texonja »

:plusone: za Sarti.
Odlicna baza, ima sve sto treba da ima, a nije dzipsana kao Hanioti, Pefkohori i ostali vasari.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Tibor021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:43
Garaža: Škoda Fabia 1,2/51 kW

Post od Tibor021 »

Saša napisao:
Tibor021 napisao:Preporuka Kalamitsi, Toroni, Vourvourou (Sarti obići u širokom luku).
Zašto zaobići Sarti? :D To je "centar" istočne obale Sitonije i odlična baza za obilazak cele te strane. ... itd, itd... :D
Sve se slažem, ali deo pitanja je bio: "... mirno lepo mesto u grckoj...gde nema diskoteka,buke dranja..."
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:
Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C

Post od Saša »

Ja buku nisam ni čuo ni video u Sartiju. Ima uveče malo gužve u one 2-3 uzdužne ulice i to je to. Glasne muzike nigde. Diskoteku ne znam ni da li imaju, tj. bila neka (li nešto što liči na to) tamo blizu Arvanitidisa, ali pitanje je da li radi. Meni Sarti deluje baš kao mirno, porodično mesto (za razliku od Pefkohorija, recimo).
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Pefkohori polako postaje mesto za zabavu a odavno nije mesto za porodični odbor.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Off topic
Saša, kako stanete u Nefeli sobe, ono je baš premalo? Iako je cena ultra dobra, ne bih smeo tamo da uplatim.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Bili smo kod Katie, ne Nefelija, mada je isti objekat u pitanju (gazde ga drže pola-pola). Sasvim smo se fino "spakovali", jeste malo ali nije strašno. Mala su nam još deca pa nema problema. Bitnija nam je bila ona ogromna i prelepa bašta zbog dece nego veličina sobe. Btw, podigli su cene ove godine, povoljno je i dalje ali više nije onako jeftino...
Korisnikov avatar
djole77
Banned
Reactions:
Pridružio se: 23 Sep 2013, 07:55

Post od djole77 »

Koliko izadje noc,koliko kreveta?
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Sredina jula / sredina avgusta 35 € noć, 30 € pre i posle toga. Nefeli je podigao na 40/45.

TT
Korisnikov avatar
djole77
Banned
Reactions:
Pridružio se: 23 Sep 2013, 07:55

Post od djole77 »

koliko kreveta,daj link ako imas,to je stvarno povoljno?!
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:

Post od Heinz »

Daje mi neki studio za 25e u junu, ko zna sta je :-)

TT
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive

Post od Misha »

nidza napisao:Ajmo svi zajedno na Sitoniju. Tapatalk 4
misha napisao:Mi jos nismo odlucili gde letujemo,za sada vodi Tasos a moj favorit je Krf. Kasandru,Sitoniju i Olimpijsku regiju smo obisli uzduz i popreko.
Ipak idemo na Sitoniju,nasli smo dobar smestaj u blizini Nikitija. :)
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:

Post od Heinz »

Mi ćemo 10-ak dana krajem juna biti opet na istom mestu, samo da uplatim rezervaciju.
Korisnikov avatar
Misha
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive

Post od Misha »

Juce sam uplatio depozit,idemo pocetkom jula na 15 dana. Jedva cekam a pre mora otvaram sezonu na Strandu. :D
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Korisnikov avatar
Saša
Reactions:

Post od Saša »

Da se malo nabaci boje, a? :D

Ja beo odem i beo se vratim... više volim hladovinu od prženja na suncu... :mrgreen:
Odgovori