Beograd
Re: Beograd
Sunjam da bi bili puni. Koncept prodaje u malim dupe lokalima je pregazilo vreme. Jedino što valja kod tih centara je lokacija jer su u centru. Svi oni su pogodniji za zanatske centre nego za maloprodaju.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Pa Piramida je načisto pukla osim prizemlja. Na višim spratovima vlasnici nude lokale samo da se plaćaju troškovi.
HUAWEI P6 via TT
HUAWEI P6 via TT
Jednostavno trzni centar gde su treca lica vlasnici lokala je danas neodrziv. Piramida se bukvalno raspada.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Na stranu što se raspada. Mada kafići još dobro rade, a ima i ljudi po buticima, skoro sam bio s drugarom on gledao neku obuću. Svi prodaju bukvalno pet pari istih cipela.
HUAWEI P6 via TT
HUAWEI P6 via TT
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
To znači da barem uvek nađeš broj ako ti se svidi 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Upravo. A najveći problem je održavanje takvih objekata. Vlasnike lokala jednostavno boli ćošak kako zgrada izgleda. Nažalost ima ih po BG koliko hoćeš. Neki bi bili fenomenalni kad bi se valjano sredili, ali niko nije lud da otkupljuje lokal po lokal pa onda da ulupava pare u sređivanje svega.paja napisao:Sunjam da bi bili puni. Koncept prodaje u malim dupe lokalima je pregazilo vreme. Jedino što valja kod tih centara je lokacija jer su u centru. Svi oni su pogodniji za zanatske centre nego za maloprodaju.
Širim haos!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
To je ono sto ja kaem da je prejeftino posedovati nekretnine, mora to mnogo skuplje da bude. Isti slucaj je sa zgradama: dodje baja i kupi 10 stanova za izdavanje i posle ga zabole da placa odrzavanje i ciscenje zgrade. Sad se patimo sa garazama iz tog razloga, tri lika drze 90% garaznih mesta i jebe im se da se cimaju...
Nekoga treba umlatiti od batina za ona vrata sto ne rade.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ima dve zgrade. U Zepterovoj je blaženopočivša Univerzal banka, pa će biti slobodna cela zgrada u dogledno vreme, a preko puta ima cela nova poslovna zgrada.Ima ugao Makenzijeve i čini mi se Ivana Milutinovića, velika zgrada i preko puta ima, nakačeni natpisi izdaje se... Čini mi se da ima još po negde takkvih prostora al ne mogu sad da se setim..
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Šta se događa sa onom zgradom naspram Arene (ili približmo) sa heliodromom na vrhu? Mislim da ju je gradio onaj Baja Plavi ili kako se već zove lik što je kupio Robne kuće Beograd. Stoji u ovom obliku već duže vremena. Ne znam ni šta je planirano tu...
To je koliko znam Veranova zgrada i kako stoje stvari, jos dugo ce da se raspada...
Prvo, mnogo para im treba da zavrse, drugo, pola poslovnih centara na Nbg je prazno. Tesko da bi oni tu izvukli neke pare...
Prvo, mnogo para im treba da zavrse, drugo, pola poslovnih centara na Nbg je prazno. Tesko da bi oni tu izvukli neke pare...
Oduzela je inteza i verovatno ne zna šta će s tim. To je bila stvarno jedna od bolje zamišljenih poslovnih zgrada.
Koja tuga. I za zgradu i za poziciju...
U strogom centru Zrenjanina, u pesackoj zoni, stoji zgrada ex-Robne Kuce Beograd, pola se koristi, pola je totalna ruina... Verujem da ovakva rugla postoje svuda po Srbiji gde su pomenuti objekti.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
I robne kuće kolko znam su im preuzele banke, sad dal sve, nisam siguran.
To im je bio fail decenije, da kupe robne kuće za 360m evra. Jesu to verovatno bile neke prljave pare al opet greota.
To im je bio fail decenije, da kupe robne kuće za 360m evra. Jesu to verovatno bile neke prljave pare al opet greota.