Sutra kad dobiješ dete i zakači ga jedna prehlada ili osip(alergija),odeš kod lekara,da dijagnozu,lekove ispiše na papirče(jer nisu na listi) a ti fljasss hiljadarku za jednu posetu(kao za decu je sve džabe).Ja kad odem ,naplacam se participacija kao majmun +pola ili sve analize moram otici privatno jer u drzavnoj trenutno nemaju ili se za pregled čeka 10 godina.A meni se redovno doprinosi odvajaju od plate za te potrebe.Day Walker napisao:@Delija
Tacno tako..
Kad je burazer imao 2 godine, nabio je sebi u nos neko malo parce sundjera dok je bio u vrticu.
I to se vremenom upalilo i vukao je par dana visoku temperaturu i jos svasta nesto. Svaki dan ga vodili kod lekarke, ova kad ga vidi, kaze ma virus, procice to.. I tako dok smo se igrali ja osetim da mu smrdi iz nosa nenormalno.. Kazem caletu, on uzme baterijsku, proviri i vidi da ima nesto nabijeno u nosu..
Odemo oept do lekarke, ona tu pocne da vristi kako nisu oni lekari i kako treba da joj veruju, zna ona najbolje. I cale kaze opet da je on video i da ona pogleda malo bolje. I ajd sta ce sad, pogleda ona i kaze, uh bre stvarno nesto ima. Uzme pincetu, nabije mu u nos i izvadi sundjer sa sve gnojem i ko zna cime jer je poceo da urasta
Naravno nije joj palo na pamet da se izvini..
@Pajo i Trojanac
Koja to drzava snosi tolike zdravstvene troskove?
Ciji je to jedan zivot bitniji od hiljade drugih?!
RFZO je u problemima jer nema dovoljni priliv novca.
Isti taj RFZO mora da obezbedi besplatna lecenja romima, monasima, monahinjama i ostalim koji padaju na teret budzeta!
Da li vi znate koliki su dnevni troskovi za 1 bolnicki dan.. To su ogromni troskovi!
Odakle isplacivati sva bolovanja i trudnicka?!
Ljudi, mi smo u bunaru i ne mozemo da placamo stotine hiljada evra za 1 lecenje, pomirili se vi sa tim ili ne..
Nema para,a za ova sranja predizborna ima?