Ima neki blu-ray negde?Uroš S. napisao:American History nisam mogao da odgledam do kraja, pretežak je i preopterećen nasiljem.
Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
Re: Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Pogledaj ovaj, početak imena je isti 
http://www.imdb.com/title/tt0117107/?ref_=nv_sr_2 mene je film oduševio
EDIT : pomešah dva filma
mislio sam na ovo http://www.imdb.com/title/tt0119488/?ref_=nv_sr_1 , mada je i ovaj prvi OK film.

http://www.imdb.com/title/tt0117107/?ref_=nv_sr_2 mene je film oduševio

EDIT : pomešah dva filma

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
?Scuderia napisao:Scuderia napisao:Mulholland drive 8.0

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ma bzvz mi je film, ne volim filmove gde se ostavlja gledaocu da odluci sta je pisac hteo da kaze. Sticem utisak da ni sam pisac ne zna sta je hteo
Slican je i The Big Lebowski. Jednostavno to nije tip filma koji volim, cak vise nisam siguran ni da li postujem takve radove. Jedina svetla tacka je Laura Harring

Skidam i
Running Scared 7.5
Rounders 7.4
A Bronx Tale 7.8
25th Hour 7.8

LA Confidential je odlicanTheWickerMan napisao:EDIT : pomešah dva filmamislio sam na ovo http://www.imdb.com/title/tt0119488/?ref_=nv_sr_1 , mada je i ovaj prvi OK film.

Running Scared 7.5
Rounders 7.4
A Bronx Tale 7.8
25th Hour 7.8
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Running Scared nije los, a 25th Hour je bas odlican film, bas mi je legao. A sto se tice David Lynch-a, njegovi filmovi su bas specificni, kao i njegovi fanovi, pa on vazi za kultnog reditelja, sa kultnim filmovima i kultnom serijom. Ali mi se cini da njegova dela najmanje doticu mlade generacije...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Da da, LA confidental je odličan.
Nego, jel zna neko koji je film sa sledećom radnjom: Čovek reši da ubije svoju ženu na godišnjem odmoru, to kaže najboljem prijatelju, planira sve, al ga ona napusti na tom odmoru. On je slučajno opalio pištoljem u sobi i pištolj bacio u more, kada se vrati prijatelj mu neveruje da je nije ubio, a njega hapse i gone za ubistvo žene koja je živa... Gledah samo početak, delovao mi ok a nemam pojma kako se zove
Čini mi se da glumi Jeff Goldblum al nisam našao pod njim na imdb-u, možda mi i promaklo
Nego, jel zna neko koji je film sa sledećom radnjom: Čovek reši da ubije svoju ženu na godišnjem odmoru, to kaže najboljem prijatelju, planira sve, al ga ona napusti na tom odmoru. On je slučajno opalio pištoljem u sobi i pištolj bacio u more, kada se vrati prijatelj mu neveruje da je nije ubio, a njega hapse i gone za ubistvo žene koja je živa... Gledah samo početak, delovao mi ok a nemam pojma kako se zove

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Hvala Gezapedija 

E da ne glumi Jeff Goldblum,mozda bih ga i pogledao 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
25th, Rounders, Bronx Tale, svi su dobri. Rounders mi je najbolje legao. U moru novijih krs filmova verovatno cudno zvuci kad kazem za filmove poput ovih ili american history x da su ok i da se mogu pogledati, ali posle Fight Club-a i jos par filmova nista drugo ne moze da me obori s nogu.
Ima filmova koji na mene ostavljaju odlican utisak, kao Great Gatsby, ali ipak ne mogu reci da je kvalitet poput FC-a. Ne znam da li cu ikad vise odgledati tako dobar film. Sesto culo takodje.
Ima filmova koji na mene ostavljaju odlican utisak, kao Great Gatsby, ali ipak ne mogu reci da je kvalitet poput FC-a. Ne znam da li cu ikad vise odgledati tako dobar film. Sesto culo takodje.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
A Bronx Tale je odličan.
HUAWEI P6 via TT
HUAWEI P6 via TT
- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Na B92 fenomenalni triler - Frantic.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Running scared, vrh
napet od prvog do 120og minuta. 

- iggyboy
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 14:31
- Garaža: 407 coupe 2.2 petrol
Oldboy , po meni neopravdano niska ocena na imdb-u , meni se bas svideo , doduse malo su nerealne borbe glavnog junaka gde sam sredi 20-ak zlikovaca,ali prica je vrlo interesantna
http://www.imdb.com/title/tt1321511/
http://www.imdb.com/title/tt1321511/
▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒