Honda CR-V, izgleda da trenutno nemaju dizela u ponudi, samo 2.0 i-VTEC... Kao "očekuje se i-DTEC"... Ispada...
Limizina bi ti bolje radila posao od SUV-a za potrebe koje si opisao. Na autoputu se najviše vidi razlika, jer će SUV sigurno trošiti par litara više od limuzine sa istim motorom, zbog mnogo lošije aerodinamike. Biće i bučniji. Takodje će biti osetljiviji na bočni vetar i preticanje kamiona, u krivinama će se više naginjati a na neravninama više ljuljati i poskakovati. I sedeće se manje zavaljeno. A i gepek može da bude veći kod limuzine, naročito ako se uzme verzija sa 5 vrata.Saša napisao: Alternativa je da se zaboravi na SUV i uzme nešto poput Mazde 6 ili Toyote Avensis. Manje poželjna varijanta...![]()
Sve znam, sve to stoji, ali SUV je lepši...grujicd napisao:Limizina bi ti bolje radila posao od SUV-a za potrebe koje si opisao. Na autoputu se najviše vidi razlika, jer će SUV sigurno trošiti par litara više od limuzine sa istim motorom, zbog mnogo lošije aerodinamike. Biće i bučniji. Takodje će biti osetljiviji na bočni vetar i preticanje kamiona, u krivinama će se više naginjati a na neravninama više ljuljati i poskakovati. I sedeće se manje zavaljeno. A i gepek može da bude veći kod limuzine, naročito ako se uzme verzija sa 5 vrata.Saša napisao: Alternativa je da se zaboravi na SUV i uzme nešto poput Mazde 6 ili Toyote Avensis. Manje poželjna varijanta...![]()
Teško...Texonja napisao:A da oni tebi kupe mog BMW-a?
"Će probamo", ali mislim da će na kraju ipak ići 1.7 - da bi mogao ići i neki malo bolji paket opreme, plus biće verovatno varijanta sa kamerom/prikazom u retrovizoru (da se sve uklopi u cenu), pa onda eventualno jednog dana naknadna ugradnja navigacije (kažu da može, mada sam malo sumnjičav po tom pitanju)...sebekkg napisao:gledaj ako mozes da izvuces u toj ceni 2.0 crdi. Normalno, parking senzore i kameru za voznju u rikverc. Jer u osnovnoj ponudi kamere, displej je kod onog stitnika za sunce. Tek sa navigacijom dobijas prikaz slike na istoj. Video sam raspored sedista zadnje klupe je 40:20:40 sto je standard. Materijali izrade su odlicni za moj ukus (doduse, to je bio visi paket opreme).
Ako si se odlucio za kiu, probaj test vozilo sa istim motorom, normalnoi po mogucstvu sa slicnim/istim paketom opreme.
Da se ne iznenadis za kasnije.