Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
noob
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:24

Re: Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje

Post od noob »

Ogi napisao:The girl with a dragon tatoo, kakva filmcina!!
A sad odgledaj original Svedsku verziju tj. to je trilogija koju je izbacio Milenijum :)
Verovatno ce snimiti i holivud jos dva dela, kad kopira da iskopira celu trilogiju.
Isti je naziv, potrazi na iMDB sajtu za vise info, ako se ne snadjes ostavicu ti linkove.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Vazno da je tvoj auto u top stanju, gram dima ne izbacuje, kocnice guzvaju asfalt, a signalizacija svetli kao svetla stadiona.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Da, švedska verzija je podjednako dobra. Razlike su minimalne. Naravno nađi titlove. :kezo:

Nego kako se zovu druga dva filma iz trilogije?
Širim haos!
Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Milenium triologija
The Girl with the Dragon Tattoo (Män som hatar kvinnor, literally, Men who hate women) (2005)
The Girl Who Played with Fire (Flickan som lekte med elden, literally, The girl who played with fire) (2006)
The Girl Who Kicked the Hornets' Nest (Luftslottet som sprängdes, literally, The castle in the air that was blown up) (2007)
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

Švedski akcioni. :rofl:
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

Bogami nisam ni slutio da ću u cugu odgledati švedski film koji traje 3 sata, čak sam pre toga gledao i njegov rimejk. Mislim da dovoljno govori. :doubleup:
Širim haos!
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

bane valjevo napisao:Stigao sam do druge epizode... Onog malog klinca su ranili, i sad lezi dok mu onaj veterinar ceprka po stomaku... Znam da je ona klinka sto se izgubila u sumi postala zombi, da su je nasli u ambaru kada su ubijali zombije, znam (cuo sam) da je matori Dell ubijen, i to je manje vise to... Sad cekam torrent da zavrsi pa mozda pogledam veceras jednu epizodu uz veceru :kokice: ... Nego zainteresovao si me sa te dve poslednje epizode,a i red je da malo saznam o tom virusu...

EDIT Ladno druga sezona ima 13 epizoda, e do mojega, ima ovo da potraje...
U principu, prva sezona je ok za gledanje...posle mnogo razvodenjavaju pricu....mada ima dosta glupih trenutaka....nije mi samo jasno kako zombiji zaustave tenak od cca 60T :uf: . Ali dobro....

Nego, jesi li gledao Terminator: The Sarah Connor Chronicles? http://www.imdb.com/title/tt0851851/

Jeste da je prekinuta da se emituje, ali meni je bila veoma zanimljiva
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:

Post od methane.master »

Da se vratim na Milenium triologiju, tj.

The Girl with the Dragon Tattoo (Män som hatar kvinnor, literally, Men who hate women) (2005)
The Girl Who Played with Fire (Flickan som lekte med elden, literally, The girl who played with fire) (2006)
The Girl Who Kicked the Hornets' Nest (Luftslottet som sprängdes, literally, The castle in the air that was blown up) (2007)

Odgledao i 2 i 3. Odlični filmovi. Iako dugo traju, ni jedan ne ostavlja utisak na silu razvučenog. Napominjem da nigde nema letećih kineza, lupanja kola i sl. Takođe, gledao sam ih sa engleskim subovima, tako da sam morao ipak da budem koncentrisaniji, ali nisam bio premoren, što je umelo da mi se desi u sličnim varijantama. Eto šta znači solidan scenario koji je odlično dramatizovan.
Širim haos!
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

superboss napisao:...mada ima dosta glupih trenutaka....nije mi samo jasno kako zombiji zaustave tenak od cca 60T :uf: . Ali dobro....
Upotrebi mastu :) Ostali bez goriva pa morali da izadju, neko se u tenku pretvorio u zombija, ...
Korisnikov avatar
superboss
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:09

Post od superboss »

:driving: Brate, ja bi im se pre nestanka goriva majke iznakasapio :mrgreen:
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Korisnikov avatar
bane valjevo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
Garaža: Hyundai Getz 1.3b

Post od bane valjevo »

superboss napisao:
bane valjevo napisao:Stigao sam do druge epizode... Onog malog klinca su ranili, i sad lezi dok mu onaj veterinar ceprka po stomaku... Znam da je ona klinka sto se izgubila u sumi postala zombi, da su je nasli u ambaru kada su ubijali zombije, znam (cuo sam) da je matori Dell ubijen, i to je manje vise to... Sad cekam torrent da zavrsi pa mozda pogledam veceras jednu epizodu uz veceru :kokice: ... Nego zainteresovao si me sa te dve poslednje epizode,a i red je da malo saznam o tom virusu...

EDIT Ladno druga sezona ima 13 epizoda, e do mojega, ima ovo da potraje...
U principu, prva sezona je ok za gledanje...posle mnogo razvodenjavaju pricu....mada ima dosta glupih trenutaka....nije mi samo jasno kako zombiji zaustave tenak od cca 60T :uf: . Ali dobro....

Nego, jesi li gledao Terminator: The Sarah Connor Chronicles? http://www.imdb.com/title/tt0851851/

Jeste da je prekinuta da se emituje, ali meni je bila veoma zanimljiva

Uhvatio sam jednu epizodu na nekoj kablovskoj televiziji, totalno izvucenu iz konteksta, ali cini mi se da je zanimljiva, samo toliko mogu da kazem... :pardon:
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:

Post od nikaragva »

superboss napisao::driving: Brate, ja bi im se pre nestanka goriva majke iznakasapio :mrgreen:
Pa verujem da jesu :)
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Jel moguce da svi gledamo Walking dead? :D

Evo na Lud@k-u ne radi osma epizoda druge sezone pa je sad upravo skidam :)

Ja generalno volim filmove sa zombijima, iako su svi na isti kalup, pa mi se i ovo svidja :D Samo je vec neko spomenuo da su drugu sezonu bas razvodnili, i ona bi mogla da se stavi u 6 epizoda kao i prva...
Vidim na Imdb da se snima i treca :sreckovic:
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Ja sam odgledao dve epizode i batalio.
Ne svidja mi se uopste, cini mi se da im je glavna namera bila da prave sto odvratnije scene (vala ima bas odvratnih) :)
Mislim ono, kao i svaki drugi film na fazon zombija, nema neke posebne price ili iznenadjujuce radnje, te sam odustao.
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:

Post od nikaragva »

Sta ja znam, malo ima konflikta sa zombijima, koliko je moglo da bude, odnosno koliko ima u slicnim izdanjima. I meni je u pocetku bilo sranje i bio sam skeptican posle toliko sranja sa zombijima, ali je pravi covek uzeo stvar u svoje ruke i odradio seriju. I ocena na imdb je prilicno visoka.
Ima dosta razlika u odnosu na strip, ali dobro, ipak je trebalo malo seriju prilagoditi za audio vizuelni dozivljaj :)
Skinuo sam 90 brojeva stripa, pa sad to citam, kad imam vremena, a nemam ga :)
Odgovori