Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Re: Zasto je Srbija tu gde jeste!
Posto sam napokono resio da svoju guzicu pomerim i krenem da vozim bicikleto, jutros sam imao priliku da prisustvujem , za mene jako cudnom prizoru. Manje - vise sto se sa nekog znj splava kod Brankovog mosta sa NBGD strane cuje muzika i to u full volumenu, sto ljudi tek tada izlaze sa istog i odlaze, vec sto se "povlaci crta" na sred keja sa betonskog bloka na izvolte sto se kaze, bez preteranog, cak sta vise nikakvog skrivanja i zaklanjanja.....i to sve u 7 ujutru. Da li sam ja van tokova, da li je to sada postalo kao normalno ili sam ja samo nenormalan pa mi to sve smeta?
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Van TIH tokova si, bez sarkazma 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Drago mi je da sam i ja van TIH tokova. I ja se čudim kad čitam ovo, a kamoli da vidim. To sam samo na filmu i video.
Posetite www.garaza.rs !
- Gaginh0
Vi ste u pravu, a ne ja. Ali na zalost imao sam prilike da vidim to puno puta, znate gde sam radio, a to mesto se zatvaralo u pola 6, sto je jelte uveliko dan leti... Zato sam navikao na to (da vidim
)

Ma to je svakodnevnica...
Mene vise iznenadjuje sto se ljudi u zadnje 2,3 godine bas "reklamiraju", niko se vise i ne krije!?
Mene vise iznenadjuje sto se ljudi u zadnje 2,3 godine bas "reklamiraju", niko se vise i ne krije!?

trojanac napisao:To sam samo na filmu i video.

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
+1

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- Gaginh0
Aleksa
Aj sto se drogiraju (i sede na hladnom betonu), vec to vise nije ni sramota, vi ste (neki sa foruma) omatorili pa tek sad kontam koliko u stvari to nije normalno (ni crta ni C21H30O2), ali ja sam bas otupeo na te stvari...

Aj sto se drogiraju (i sede na hladnom betonu), vec to vise nije ni sramota, vi ste (neki sa foruma) omatorili pa tek sad kontam koliko u stvari to nije normalno (ni crta ni C21H30O2), ali ja sam bas otupeo na te stvari...
A pre 10-20 godina se deca nisu drogirala? Ajte molim vas.
- Gaginh0
Pre 20 godina sam imao 4 godine, pa se ne secam bas, ja pisem za sadasnjost konkretno 

Jesu se drogirala ali mnogo manje i nigde javno. Vrhunac je bio kad kod SKC-a, KST-a ili Akademije osetiš travu.
Ja se secam koliko je narkomana poumiralo pre 10-ak godina u kraju...
Daleko od toga da je sada gora situacija.
Ja ne znam gde vi to javno vidjate da se drogiraju?
Manite se klinaca od 15 godina sto sada imaju internet i premalo mozga,pa se kao "kurce" po netu kako su se navarili i slicno...
Vecinom takvi to urade 3 puta u zivotu,pa im je zato to i toliki hepening...
Daleko od toga da je sada gora situacija.
Ja ne znam gde vi to javno vidjate da se drogiraju?
Manite se klinaca od 15 godina sto sada imaju internet i premalo mozga,pa se kao "kurce" po netu kako su se navarili i slicno...
Vecinom takvi to urade 3 puta u zivotu,pa im je zato to i toliki hepening...
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Gaginh0
Oces na pm detaljno?
Mada opet iz prica sam cuo da su mnogo rigoroznije kontrole u BG, svi nesto spominju neku interventnu i tako to. Ovde toga nema, tj ima u poslednjih par meseci...
Mada opet iz prica sam cuo da su mnogo rigoroznije kontrole u BG, svi nesto spominju neku interventnu i tako to. Ovde toga nema, tj ima u poslednjih par meseci...
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Pogledaj prvi post na strani.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ja se secam da sam pre 20 godina gledao kako se ljudi javno pucaju u venu i posle ostavljaju spriceve u parku. I uvek je bilo tih prica kako su nove generacije losije ali bez statistickih podataka se ne mogu donositi zakljucci. Al cinjenica je da je danas sve dostupnije i da je mnogo veci izbor sintetickih proizvoda pa je vrlo verovatno da je broj korisnika veci.paja napisao:Jesu se drogirala ali mnogo manje i nigde javno. Vrhunac je bio kad kod SKC-a, KST-a ili Akademije osetiš travu.