Cebit
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Cebit
To je ponuda-potražnja i normalno je. Pa i u grčkoj hotel može da košta 3 puta više u špicu sezone nego u maju. Hotel nije socijalna ustanova već kao i svaka kompanija ne samo da ima pravo da maksimizuje profit - već ima i obavezu prema svojim deoničarima.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja nisam rekao da nije normalno, vec da ispada da smo uvek mi najgori. Samo sam dao primer da nismo ni blizu onima koji nas kritikuju, te da o'ladimo malo sa samokritikama. Ej bre, posalju ti inspekciju da kontrolise cene, i to ne da li postujes svoj cenovnik, nego da kontrolisu da nije preteran, jer zaboga, ne sme Europa steci kakav los utisak o nama (kao da misle nesto dobro).
Jeste da je offtopic, ali ... Pedja, nas ne treba uopste da interesuje to sta ko misli o nama.Mi treba da radimo ono sto mislimo da treba i sto je u nasem interesu - taj primer sa cenama hotelsih usluga je svuda takav. Ali, nase nesrece su u tome sto smo ekonomski siromasna zemlja (nasa krivica jer nikako nismo sebi smeli da dozvolimo da na 7,5 miliona ljudi imamo vise lopova nego bilo koja zemlja na svetu), kao i to sto smo u bliskoj proslosti gubili silne ratove (a ni to nismo smeli) pa sada price o nama kruze po svetu i evropi kao o pacerima koji sami sebi podmecu nogu i zasto bi ih onda u skladu s tim drugi postovali ako oni ne postuju sami sebe. Prilicno vremena provodim u inostranstvu, dosta sam citao njihovu stampu i veruj mi da su ova dva razloga koja sam naveo kljucni problem u celoj prici i razlog za njihov generalni pogled na nas kao narod. I nemaju oni animozitet samo prema nama (to je nasa zabluda da smo mi jedine crne ovce na svetu) vec se u istoj meri odnose i prema Bugarima, Rumunima, Albancima i drugim siromasnim narodima od cijeg siromastva niko nema nikakve koristi - pre svega ekonomske.
Bas bih voleo da vidim koji bi se nemac javio da ocrni Srbiju u slucaju da smo ekonomski jaka zemlja u kojoj bi recimo Nemacka mogla da godisnje proda 20.000 Audija, isto toliko BMW-a i slicno kao sto je to recimo sa Austrijom slucaj. Vrlo brzo bi oni zaboravili i oba svetska rata, plus bi nam se izvinjavali za sve sto su uradili u proslosti.
@ Tema
Ja cu verovatno sledece godine ici na CeBIT. Do sada sam imao problem kako da pronadjem smestaj u Hanoveru buduci da tamo nemam nikoga poznatog (kao po Minhenu, Diseldorfu i Berlinu) i ta stavka oko cene smestaja mi je jedini problem. Nadam se da cu to resiti nekako jer stvarno mnogo toga korisnog se moze videti na Cebitu.
Bas bih voleo da vidim koji bi se nemac javio da ocrni Srbiju u slucaju da smo ekonomski jaka zemlja u kojoj bi recimo Nemacka mogla da godisnje proda 20.000 Audija, isto toliko BMW-a i slicno kao sto je to recimo sa Austrijom slucaj. Vrlo brzo bi oni zaboravili i oba svetska rata, plus bi nam se izvinjavali za sve sto su uradili u proslosti.
@ Tema
Ja cu verovatno sledece godine ici na CeBIT. Do sada sam imao problem kako da pronadjem smestaj u Hanoveru buduci da tamo nemam nikoga poznatog (kao po Minhenu, Diseldorfu i Berlinu) i ta stavka oko cene smestaja mi je jedini problem. Nadam se da cu to resiti nekako jer stvarno mnogo toga korisnog se moze videti na Cebitu.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Bump teme kao i svake godine: kome trebaju besplatne karte za Cebit (ili bilo kakve informacije), nek napise ili baci pp. Necu pisati detalje, sve vec pise na prethodnim stranama teme.
Re: Одг: Cebit
Da pitam mobile world congres ima li sta tamo 
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
I tata bi, sine
Jednom smo isli na MWC, bilo vrhunski, ali nam to nije core delatnost pa nema nista od toga ubuduce. I mislim da MWC ne izdaje besplatne ulaznice izlagacima, ali probaj da guglas "mwc free tickets" pa vidi da se nisam zeznuo.

Jednom smo isli na MWC, bilo vrhunski, ali nam to nije core delatnost pa nema nista od toga ubuduce. I mislim da MWC ne izdaje besplatne ulaznice izlagacima, ali probaj da guglas "mwc free tickets" pa vidi da se nisam zeznuo.
Re: Одг: Cebit
Danke
dosao Mark Zuckerberg pa reko mozda je bitno :?:D

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V