Pušenje ili zdravlje
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Re: Pušenje ili zdravlje
imas raznih sajtova i foruma o tome. Inace otac od moje vencane kume takodje doziveo infrakt pre 10-ak dana jos je u bolnci nikad cigaretu u zivotu nije zapalio al zato jede masnu i ne zdravu hranu za troicu.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ja na elektronskoj od juče ujutru, videćemo kako će da bude, malo je teže navikavanje...gago2 napisao:Da li neko zna nesto vise o elektronskim cigarama? Naime otac od devojke je doziveo infarkt u 50oj i preporuceno mu je da ostavi cigare, a pusio je sigurno paklicu dnevno... Cak je i posle ovog dogadjaja nastavio da pusi, doduse 5- 6 cigara dnevno... Pre nedelju dana je ostavio to i poceo sa elektronskim cigarama, pa me zanima da li neko zna da li su one nesto bolje od ovih obicnih...
sent from LG 4X HD frižider using TapaTalk2
... da li možete da sednete na WC šolju i obavite veliku nuždu ukoliko ne zapalite cigaretu?samo polako napisao: Znam da će pušačima ovo biti preteška reč ali razmisite malo
-da li možete da započnete dan bez duvanskog dima?
-da li se osećate isto sa i bez cigarete?
-kako se osećate u fazi apstinencije od duvanskog dima?
-koliko sredstava izdvajate za duvan i koja vam je to stavka prioritetnih stvari u životu?
-možete li da ga ostavite bez recidiva?

Ђенерал Јанковић
Cudno je to (za mene) nisam nikada imao zelju da se bas usvinjim... Par puta sam pokusavao i namerno i smori me posle par pica, cim se osetim da imam usporene reflekse i reakciju i tako to, vec mi se ne svidja osecaj i prestanem... Govorio sam i ako izborimo Olimpijadu da cu se napiti, izborili, isao u grad, svi se napili, ja nisam hteo... Ne znam ni sam sto. Od nadrogiranosti bilo cime najvise sam osetio viagru, imali smo dogovor ja i par drugova da svako uzme po nesto i posle par dana iznesemo utiske i vidimo sta se najbolje pokazalo, ja imam samo reci hvale za viagruDelija napisao:Pih... Razumem ja sportski zivot i sve to, ali prvi put sam se stvarno odvalio od zivota posle izgubljene odbojkaske utakmice...AcaKayak napisao:Recimo nisam se nikad napio. Imao sam mnogo dobrih povoda i ne znam ni sam sto nisam...Bese 2. ili 3. godina srednje...

snork napisao: ... da li možete da sednete na WC šolju i obavite veliku nuždu ukoliko ne zapalite cigaretu?Većina pušača ne može...

Meni je to bio jedini problem. Ostalo je sve prošlo glatko, bez nervoze, gojaznosti, frke itd.
...pre 8 godina, 10 meseci i 21 dana

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
AcaKayak napisao:Cudno je to (za mene) nisam nikada imao zelju da se bas usvinjim... Par puta sam pokusavao i namerno i smori me posle par pica, cim se osetim da imam usporene reflekse i reakciju i tako to, vec mi se ne svidja osecaj i prestanem... Govorio sam i ako izborimo Olimpijadu da cu se napiti, izborili, isao u grad, svi se napili, ja nisam hteo... Ne znam ni sam sto. Od nadrogiranosti bilo cime najvise sam osetio viagru, imali smo dogovor ja i par drugova da svako uzme po nesto i posle par dana iznesemo utiske i vidimo sta se najbolje pokazalo, ja imam samo reci hvale za viagruDelija napisao:Pih... Razumem ja sportski zivot i sve to, ali prvi put sam se stvarno odvalio od zivota posle izgubljene odbojkaske utakmice...AcaKayak napisao:Recimo nisam se nikad napio. Imao sam mnogo dobrih povoda i ne znam ni sam sto nisam...Bese 2. ili 3. godina srednje...
Doduse malo boli glava ako je popijes a popijes i ispalu od devojke, tad si ga najebao

Nemoj nista na silu - radis ono sto ti prija

(ako je po zakonu, naravno

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Koja je poenta drogirati se viagrom? Jel ima neke dobre nus pojave sem kolca u gacama? 

- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Skinuo sam neki Spendee program za android gde pises koliko si zaradio i koliko si potrosio para i na koje nacine.
Od 8. Februara sam potrosio 6.250 dinara na cigare, a presao sam na jeftinije, sad cu videti da li cu do 8. Marta doci do cifre od 100e mesecno kao kad sam pusio skuplje cigare, ili sam samo ispusio vise cigara zbog toga sto su ove jeftinije - krace
Inace, vise radim (u kaficu) tako da to nemonovno povlaci i vise pusenja...
Od 8. Februara sam potrosio 6.250 dinara na cigare, a presao sam na jeftinije, sad cu videti da li cu do 8. Marta doci do cifre od 100e mesecno kao kad sam pusio skuplje cigare, ili sam samo ispusio vise cigara zbog toga sto su ove jeftinije - krace

Inace, vise radim (u kaficu) tako da to nemonovno povlaci i vise pusenja...
Covece,pa ti batalis pusing i opusteno uzmes nekog Pola na lizing 

- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
Nije valjda da postoji app za praćenje troškova, ala su ljudi lenji majko moja
.
Ja nikad nisam vodio računicu koliko para mi odlazi na poroke,
iz razloga što sam uživao u njima i nije mi bilo žao da potrošim
sve do zadnjeg dinara na iste
.
O nekoj uštedi po prestanku pušenja nema govora, pare su izvuku na drugu stranu.
Ima dobar vic na tu temu.
Pričaju 2 čoveka, pušač i nepušač.
Pita nepušač pušača, koliko godina pušiš i koliko paklica dnevno.
15 godina, 2 pakle dnevno, odgovori pušač.
Nepušač poče da računa i reče : koliko si para bacio tokom godina na cigare
mogao si Mercedes da kupiš.
Pušač ga pogleda i reče : ti ne pušiš, gde je tebi Mercedes?

Ja nikad nisam vodio računicu koliko para mi odlazi na poroke,
iz razloga što sam uživao u njima i nije mi bilo žao da potrošim
sve do zadnjeg dinara na iste

O nekoj uštedi po prestanku pušenja nema govora, pare su izvuku na drugu stranu.
Ima dobar vic na tu temu.
Pričaju 2 čoveka, pušač i nepušač.
Pita nepušač pušača, koliko godina pušiš i koliko paklica dnevno.
15 godina, 2 pakle dnevno, odgovori pušač.
Nepušač poče da računa i reče : koliko si para bacio tokom godina na cigare
mogao si Mercedes da kupiš.
Pušač ga pogleda i reče : ti ne pušiš, gde je tebi Mercedes?

- TheWickerMan
Bogami, nije tako. Prošle godine nisam pušio 3 meseca i osetno više para mi je ostajalo od plate do plate. Doduše, sve sam provukao kroz auspuh tako da mi.dođe na istoCaptain Slow napisao: O nekoj uštedi po prestanku pušenja nema govora, pare su izvuku na drugu stranu.

A i ne želiš da se suočiš sa tim koliko zapravo para ode na cigare
Isto kao što kockari ne vode računicu kolko su ukupno u minusu.

- Captain Slow
- Pridružio se: 16 Jul 2012, 02:19
U prvoj rečenici kažeš nije tako, u poslednjoj kažeš dođe na isto
.
Razumeo sam te
.
Pušenje treba ostaviti zbog zdravlja, pare su tu najmanji problem.

Razumeo sam te

Pušenje treba ostaviti zbog zdravlja, pare su tu najmanji problem.
- TheWickerMan
Ja znam koliko sam u minusu za cigare.
žao mi je para ali zato i pokušavam da se ratosiljam đubreta... kao što reče Dunx , to je rata jednog lepog kredita ...

Pare su svakako tu najmanji problem nego samo konstatujem da pušači često tu pretplatu na cigare racionalizuju na razne načine pa tako često viđam da se uvek ima za cigare a često se nema za neke osnovne potrebe.