Captain Slow napisao:Ima dobar vic na tu temu.
Pričaju 2 čoveka, pušač i nepušač.
Pita nepušač pušača, koliko godina pušiš i koliko paklica dnevno.
15 godina, 2 pakle dnevno, odgovori pušač.
Nepušač poče da računa i reče : koliko si para bacio tokom godina na cigare
mogao si Mercedes da kupiš.
Pušač ga pogleda i reče : ti ne pušiš, gde je tebi Mercedes?
Nepušač na to odgovara: vozim Audi.
Suština je da na ovu krizu postoji dobar deo naše nacije koja na taj porok baca dosta para ali isto tako zna da se žali kako para nema.
Ako para nema onda nema ni za porok.
Poslednja izmena od samo polako u 26 Feb 2014, 09:34, izmenjeno 1 put ukupno.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Kao bivši pušač veliki sam protivnik pušenja. Ali ono, ako ćeš da duvaniš, duvani. To je lična stvar i nemam protiv, osim ako ugrožavaš druge.
Ali kad su pare u pitanju, nikad mi nije bilo jasno kad ljudi pričaju da nemaju bukvalno za hleb, ali svaki dan imaju za paklo cigareta. To ne mogu nikako da shvatim, a čuo sam takve izjave mnogo puta i imao prilike da vidim da ljudi mole da im se kupe cigarete, a znam da gladuju.
Meni je malo (više) licemerna hajka na pušače, kao da je to najgora stvar na svetu,
a dozvoljava se upotreba marihuane, gay brakova, Koka Kola se reklamira 0-24,
ima tu primera još mnogo koji su gori od duvanjenja.
I ja kao ex pušač sam veći protivnik pušenja nego nepušači
Za mene su najveći. Dosta para ode na njih, žao mi para.
Takođe ne razumem ljude koji nemaju za hranu a puše 2 pakle dnevno. Desilo mi se par puta da krenem na put i zaboravim novčanik sa parama i karticama kući. Ako zateknem neku situ po džepovima , naravno da ću da kupim klopu, 'ebeš cigare
sent from LG 4X HD frižider using TapaTalk2
Poslednja izmena od TheWickerMan u 26 Feb 2014, 09:38, izmenjeno 1 put ukupno.
Captain Slow napisao:Meni je malo (više) licemerna hajka na pušače, kao da je to najgora stvar na svetu,
Pa ako cemo realno nijedna od nabrojanih stvari nije gora od cigareta
Captain Slow napisao:Meni je malo (više) licemerna hajka na pušače, kao da je to najgora stvar na svetu,
Pa ako cemo realno nijedna od nabrojanih stvari nije gora od cigareta
Pa dobro, vaše mišljenje, poštujem.
Nikad nisam čuo da je neko obio trafiku ili opljačkao nekoga zbog jer krizira zbog pljuga,
KokaKola je porok kao i svaki drugi ali legalan, gay je ok nije, ali nije tema,
tako da sve zavisi iz kog ugla se gleda.
Koga i kako pušači ugrožavaju i štete je tek smešno za bilo kakav ozbiljniji atak na cigare,
kome smeta ne ide u kafiće u kojima se puši, simple as that.
Iz neposrednog okruzenja znam za slucaj gde su cigarete prve na listi prioriteta. Maltene cigare pa lebac. Nema se za gorivo(plin),kupuju se najjeftiniji sokovi,salame i ostalo al se purnjaju 2 kutije na dan-naravno ne najjeftinijih.
E, ja to ne razumem. Prakticno svesno ti deca konzumiraju losiju hranu nego sto bi realno mogli a uz to ih trujes svakodnevno jer sedite u istoj sobi. Mama,tata,baba i deda bukvalno ne gase.
Captain Slow napisao:Pa dobro, vaše mišljenje, poštujem.
Nikad nisam čuo da je neko obio trafiku ili opljačkao nekoga zbog jer krizira zbog pljuga,
KokaKola je porok kao i svaki drugi ali legalan, gay je ok nije, ali nije tema,
tako da sve zavisi iz kog ugla se gleda.
Koga i kako pušači ugrožavaju i štete je tek smešno za bilo kakav ozbiljniji atak na cigare,
kome smeta ne ide u kafiće u kojima se puši, simple as that.
Pa ni ja nisam cuo da naduvani pederi obijaju trafike zbog koka kole