Letnje gume
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Re: Letnje gume
Odlicna na snegu?? 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja sam odusevljen. Znam sta mislis o zimskim gumama i njihovoj neophonosti, ali molim te, bar napisi "najmanje losa za sneg od letnih guma koje sam ja vozio".
- zdushan
Mozda je i moguce tako nesto napisti kad zivis u ravnoj vojvodini. Tamo moze i samo na felnama da se tera za nevolju
Da stanuje u nekoj strmoj ulici u beogradu, drugaciju bi pesmu pevao...

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Pa to ja sve vreme i govorim. Živim u Novom Sadu koji je potpuno ravan, snega imamo svake druge godine jedno dva dana, i to čitavih dva cantimetra... A i to se istopi čim prvi putarski kamion baci malo soli. Setite se toga pre nego što planete... 

- zdushan
Mogao bi i ti da se setis toga pre nego sto napises nesto onako, ovako dovodis ljude u zabludu.
- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ne mogu ja nikoga da dovedem u zabludu. Postoje jasni zakonski propisi i treba ih se pridržavati. Kao što ih se i ja pridržavam. A ako će neko da vozi na zimskim do juna - njegova slobodna volja... 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Deo postova prebačen u odgovarajuću temu. O zimskim gumama i zameni u ovom među periodu, pišite ovde.
Posetite www.garaza.rs !
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Letnje gume
Nije eko guma bucnija i tvrdja. To sto su na puntu stavili modl od pre 15godina je nesto drugo. A to sto je tad pisalo Eco po danasnjim standardima ne znaci nista.Saša napisao:Najviše šansi da izgura toliku kilometražu ima neka od "Eco" guma jer imaju tvrđu smešu i sporije se troše, ali su zato i bučnije. Sa moje strane preporuka za Continental EcoContact, sem malo veće buke nemam nikakve zamerke (bar što se Punta tiče), odlična i suvom i na mokrom, pa čak i na snegu... Štaviše, sledeći set guma će verovatno opet biti taj (iako sam u početku pizdio zbog buke)...
Послато са GT-I9195 користећи Тапаток 2
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Saša
@Dag81
O.K, uzimam ih ponovo kada dođe vreme, a budu li opet bučne (taj noviji model) - tebi ću se "žaliti"...
Btw. Fali mi još 50-tak km do 50.000 i 3 godine, baš ću im izmeriti dubinu šare, ovako na prvi pogled deluju kao da su tek na pola "veka"...
Dot im je inače "3810" - septembar 2010...
O.K, uzimam ih ponovo kada dođe vreme, a budu li opet bučne (taj noviji model) - tebi ću se "žaliti"...

Btw. Fali mi još 50-tak km do 50.000 i 3 godine, baš ću im izmeriti dubinu šare, ovako na prvi pogled deluju kao da su tek na pola "veka"...

Hankook i Michelin eko gume _jesu_ veoma bučne. Da li je zbog toga što su tvrde ili ne nemam pojma.
Pazi, ja vozim bučnu gumu, W indeks, sa XL bokom, ali ove dve su užasne iako su mnogo viših profila i dosta uže. Michelin sam imao prilike da čujem (samo gluv može da ne čuje) na više različitih automobila, a Hankook vozi tast na novom i30. Užas, ko gusenice da voziš, a ne točkove.
Pazi, ja vozim bučnu gumu, W indeks, sa XL bokom, ali ove dve su užasne iako su mnogo viših profila i dosta uže. Michelin sam imao prilike da čujem (samo gluv može da ne čuje) na više različitih automobila, a Hankook vozi tast na novom i30. Užas, ko gusenice da voziš, a ne točkove.
- Saša
Mene ove moje pomalo podsećaju na gume na onim maunti-bajkovima...
Po gradu i gde je iole normalan asfalt sve je o.k, ne čuje se ništa, ali van grada na ovim našim starim i ispranim putevima gde imaš "zrno" frakcije k'o golubije oko - zuje brale sve u šesnaest. I potvrde su, nije da nisu. Ostalo sve super, zaista.

- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Kinergy Eco K425 ili neki drugi model?nidza napisao: Hankook vozi tast na novom i30. Užas, ko gusenice da voziš, a ne točkove.
Never Say Never Again
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Kakva je Fulda Sport contact u 215 45 17 ?