Ističe vozačka dozvola
Re: Ističe vozačka dozvola
Ja sam uspeo jutros. Nije mi tražio pin. Ima i opcija plaćanja dina karticom.
TT
TT
Treba.
TT
TT
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ajmo forumaši, prodajem odlične čitače, čitaju i deci bajke pred spavanje. Cena sitnica. Za članove foruma, samo 3.000 dinara!

Posetite www.garaza.rs !
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ja čekam da ih Uroš iskopa negde kod kineza. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ove obicne imaju samo jednu diodu, Uros ce da nadje da budu full LED 

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Mora neko i da zaradi u celoj priči. Nije to džabe smišljeno da moraš da kupiš čitač lk da bi obavio nešto preko neta.
Posetite www.garaza.rs !
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Je li zvanično da stare vozačke važe do isteka ili je to samo predlog???
Ako nije, da promenim dok nisu počele gužve.
Ako nije, da promenim dok nisu počele gužve.
Never Say Never Again
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Bolje menjaj. To mora zvanicno da se usvoji da bi rok bio produzen, a jos nije uradjeno.
Nije zvanično i pitanje je kada će postati jer mora da se usvoji izmena zakona, a skupština je raspuštena.
Jedno je sigurno, ta najava je vecini ljudi, pa i meni, pomerila zamenu za zadnji cas.
Posto meni dozvola vazi jos 5 godina.
Implikacija te gungule u zadnji cas, ce biti ista ta gungula za 5-10 godina, kad opet svima sazri za zamenu.
Tako da im je prakticno nemoguce da urade milion vozackih, u par nedelja, mislim da garantovano idu na odlaganje...
Posto meni dozvola vazi jos 5 godina.
Implikacija te gungule u zadnji cas, ce biti ista ta gungula za 5-10 godina, kad opet svima sazri za zamenu.
Tako da im je prakticno nemoguce da urade milion vozackih, u par nedelja, mislim da garantovano idu na odlaganje...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ja sam sinoć oko 20.00 h podigao svoju novu vozačku, nigde žive duše nije bilo tamo kod Mosta slobode u NS-u i podizanje je trajalo bukvalno minut. Predao sam zahtev 19. februara i došao po nju za dve nedelje, kako su mi rekli. Ni tada nije bilo gužve, a to je bilo dva-tri dana posle onog "puštanja buve" o poskupljenju. Bio sam baš taj petak (poslednji dan pred navodno poskupljenje), uplatio sve što treba ali kada sam video koliko je gužvara - odustanem i vratim se kući. U ponedeljak je bio državni praznik pa nisu radili, utorak takođe preskočim (računajući da će biti puno takvih poput mene koji su se "ispalili" u petak) pa dođem u sredu uveče. Nikog nije bilo u redu za izradu vozačkih, odmah sa vrata sam bukvalno ušao unutra u kabinu i sve je bilo gotovo za 5 minuta (slikali su me, inače bi trajalo i kraće)... Jedna briga manje. 

- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Ja sam takodje juce preuzeo novu vozacku dozvolu,nije bilo vise od 15 ljudi u sali. Zbog izbora su produzili rok za vozacke (niko ne zna do kada) a ocekujem poskupljenje u maju messecu bas kao sto su uradili sa pasosima,pre 2 godine.
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

У истуреном одељењу МУП-а Нови Београд на Бежанијској коси поподне скоро нема никога. Продужили су радно време тако да раде од 08 до 20 часова понедељак-петак, а суботом од 7:30 до 15 часова. Подизање дозвола је у МУП-у код Општине у року од седам дана.