Dobro veče
Re: Dobro veče
ja ni svetlo ne gasim, a bas cu da pomeram sat 

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ovo je promena kada se manje spava 

- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
- bane valjevo
- bane valjevo
- bane valjevo
http://youtu.be/hcm55lU9knw
Citajte komentare, ovi nasi vrse Pantelizaciju na spotu sigurno vec 15ak sati, poslednjih 30 hiljada komentara su ludi Srbi...

Citajte komentare, ovi nasi vrse Pantelizaciju na spotu sigurno vec 15ak sati, poslednjih 30 hiljada komentara su ludi Srbi...

http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;

Stalno se jure neki rokovi

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Dobro veče.
Juče su kod mene farbali pešačke prelaze. Idioti. Preko linija je ostao sloj farbe u prahu i kad sam zakoračio ode noga. Umalo da se razbijem k'o saksija, što je možda bila i bolja varijanta. Ovako sam uspeo da se iščupam, ali me sad razbijaju leđa.

Juče su kod mene farbali pešačke prelaze. Idioti. Preko linija je ostao sloj farbe u prahu i kad sam zakoračio ode noga. Umalo da se razbijem k'o saksija, što je možda bila i bolja varijanta. Ovako sam uspeo da se iščupam, ali me sad razbijaju leđa.

Širim haos!
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Mogao si da tuzis drzavu da si pao
Evo ja poceo da gledam seriju Walking dead, misljeja su razlicita, pa hocu i ja da izgradim svoje

Evo ja poceo da gledam seriju Walking dead, misljeja su razlicita, pa hocu i ja da izgradim svoje

- bane valjevo
Gaginho majstore
!!! Ajd kad formiras misljenje podeli ga sa pucanstvom na odgovarajucem delu foruma... Odoh da spavam, opet sutra ustajanje oko 7+1 sati... Nikako da se naviknem u potpunosti!!!
Inace danas sam skinuo Game of thrones, tzv Igru prestola pa hocu da vidim na sta to lici...

Inace danas sam skinuo Game of thrones, tzv Igru prestola pa hocu da vidim na sta to lici...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Javljam cim odgledam prvu sezonu, to ce do vikenda biti.
Of topic: ja sam na mom instalirao Win7, ali bez nekih drajvera, tako da brat ne moze da skida kad sta hoce, tj ne moze da igra jer nisu instalirani neki drajveri, a sve to u cilju sto duzeg ocuvanja rada kompjutera
ali posto u septembru izlazi Far Cry 3, ima da ga lepo instaliram sa svim sto je potrebno...
Of topic: ja sam na mom instalirao Win7, ali bez nekih drajvera, tako da brat ne moze da skida kad sta hoce, tj ne moze da igra jer nisu instalirani neki drajveri, a sve to u cilju sto duzeg ocuvanja rada kompjutera

Jutros kupujem burek u pekari... ispred mene covek od 60-tak godina, obucen u staru odecu i bas starim cipelama, ali cist, nepocepan, ocesljan, obrijan... Kupuje dva hleba od juce. Jako sam se rastuzio u trenutku!
Umesto dva hleba od danas koji bi kostali 100 din, on ce kupiti od juce verovatno za 50-60 din, ne znam koliko... Porodica mu nece biti gladna, ali moraju da jedu hleb od juce.
A onda me je prosla tuga i bio sam ljut i jos uvek sam. Srbijo, jebem ti mater!!!
Umesto dva hleba od danas koji bi kostali 100 din, on ce kupiti od juce verovatno za 50-60 din, ne znam koliko... Porodica mu nece biti gladna, ali moraju da jedu hleb od juce.
A onda me je prosla tuga i bio sam ljut i jos uvek sam. Srbijo, jebem ti mater!!!
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Mozda uzima za kucice.
Mnogi uzimaju hladan hleb iz prodavnice i time ih hrane.
Mozda... a mozda je kao sto si rekao
Mnogi uzimaju hladan hleb iz prodavnice i time ih hrane.
Mozda... a mozda je kao sto si rekao

1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!