A tebi loše više posla?dag81 napisao:Mi u poslednja 3 dana stavili na jedno 10ak auta letnje, a svi osim jednog su imali dooobre zimske. Ne vredi ubedjivnje da se strpe jos malo.
Stigla zima...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Re: Stigla zima...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
I ja sam prosle godine 10.3. stavio letnje gume, bilo lepo vreme, i onda 14.3. se dogodi ovo:

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Ma da. Xa xa Pazi da imaju krs zimske pa hajde ovako sta da kazem kada su ih vec utovarili i resili da ih stave. A meni super tamn da pokrkrijem februarsku tugu od posla.
Gagi, rekao bih da ce i ove god slicno da se desi, mora se istutnjiti bar malo.
Gagi, rekao bih da ce i ove god slicno da se desi, mora se istutnjiti bar malo.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Što im nisi uvaljao Dunlop WS.ivancho napisao:Da znate samo koliko sam francuza video u Abervilu (valjda se ovako nesto pise) pred Tignes i Val dizer, sa letjnim gumama, da je to strasno.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Gde ja živim

Ovo više nije ni temperaturna inverzija (kada je na planinama toplije nego u podnožju) ... ovo je čist extrem koji ispoljava Zaječarska kotlina ... Srpska dolina smrti

Ovo više nije ni temperaturna inverzija (kada je na planinama toplije nego u podnožju) ... ovo je čist extrem koji ispoljava Zaječarska kotlina ... Srpska dolina smrti
Ja bih rekao suprotno: jedino kod vas klima nije otisla u tri lepe. Ovako bi i trebalo da bude sada, u najboljem.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Glupi francuzi navikli na Michelin, ne znaju sta valjamethane.master napisao:Što im nisi uvaljao Dunlop WS.ivancho napisao:Da znate samo koliko sam francuza video u Abervilu (valjda se ovako nesto pise) pred Tignes i Val dizer, sa letjnim gumama, da je to strasno.
Sent using Tapatalk
Pretproslog proleca na cvetnu nedelju krenem na zapad, razmisljam da li da skinem zimske gume i srecom ostavim....u Nemackoj nesto pred ponoc -3 a sneg veje li veje...
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Jel ima neka žičara kod ZA ?maxer napisao:Gde ja živim![]()
Ovo više nije ni temperaturna inverzija (kada je na planinama toplije nego u podnožju) ... ovo je čist extrem koji ispoljava Zaječarska kotlina ... Srpska dolina smrti![]()
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Ako misliš na žičaru za skijanje (postoji i ona industrijska koju koristi rudnik Lubnica) ... da, imamo žičaru i ski stazu na 300-400m rastojanja od centra grada (vazdušnom linijom) na brdu Kraljevica u čijem podnožju je Zaječar.
Ja igrom slučaja nikada nisam naučio da skijam pa ne koristim istu.

Ja igrom slučaja nikada nisam naučio da skijam pa ne koristim istu.
Ja bih radije da imamo klimu kao i sav "normalan" svet tj. +16 u sred Februarasuperboss napisao:Ja bih rekao suprotno: jedino kod vas klima nije otisla u tri lepe. Ovako bi i trebalo da bude sada, u najboljem.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Hladno, al' standard 
U 22:30h na RTS 1 ima neka emisija o ovima sto su bili zavejani po vojvodini...
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ako je to ona emisija sa RTV demistifikovaće mnoge glasine koje smo imali priliku da čitamo.
Nego da vas pitam nešto.
Ono kada je pre neki dan, mesec, bilo malo snega i minusa odem na NIS-ovu pumpu i kupim neku tečnost za pranje stakla, nestalo mi bilo.
E sada kada je prsnem na staklo to čudo se toliko maže i razmazuje po staklu da gotovo moram da stanem da se osuši da bi nastavio vožnju.
Jel to treba tako i jel se dešavalo još nekom sa drugim proizvođačima?
Nego da vas pitam nešto.
Ono kada je pre neki dan, mesec, bilo malo snega i minusa odem na NIS-ovu pumpu i kupim neku tečnost za pranje stakla, nestalo mi bilo.
E sada kada je prsnem na staklo to čudo se toliko maže i razmazuje po staklu da gotovo moram da stanem da se osuši da bi nastavio vožnju.
Jel to treba tako i jel se dešavalo još nekom sa drugim proizvođačima?
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...