O presretačima

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Re: O presretačima

Post od trojanac »

Nema možda u magli, ali u svakoj drugoj situaciji ako vidiš da si pogrešio smer valjda je normalno da se vratiš nazad ako nemaš opciju da skreneš ili se nekako prestrojiš u tvoj smer?

Ja sam jednom uleteo u pogrešan, ali je bila noć, nikog iz suprotnog smera i posle 20m ima deo gde se može proći i tu sam skrenuo u svoj smer. Jedino mi bilo frka da me nisu snimili panduri, mada kontam da bi i oni skapirali da sam se slučajno našao u suprotnom smeru.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Meni su najjaci likovi koji u jednosmernu udju u pogresnom smeru i onda hoce da se biju sto neces da ih pustis da prodju.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Sad bilo na jutarnjem na Pinku, kako presretac cepa 140 km/h kroz zaustavnu u kontra smeru!? :mrgreen:

Da bi stigao neku budalu u Opel Astri karavan koja pici kontra smerom na autoputu! :glavomuzid:

Znaci astra u krajnjoj levoj, presretac u zaustavnoj u kontra smerovima, a za normalne ostala samo srednja traka! :mrgreen:
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Takvim ljudima treba objaviti sliku na bilbordu, sa propratnom porukom "cuvajte se ovog coveka, njegovi postupci su nepredvidivi"
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

aleksa napisao:Sad bilo na jutarnjem na Pinku, kako presretac cepa 140 km/h kroz zaustavnu u kontra smeru!? :mrgreen:

Da bi stigao neku budalu u Opel Astri karavan koja pici kontra smerom na autoputu! :glavomuzid:

Znaci astra u krajnjoj levoj, presretac u zaustavnoj u kontra smerovima, a za normalne ostala samo srednja traka! :mrgreen:
Jel ga uhvatili? Taj mora da je ili lud ili pijan da picis tom brzinom kontra smerom i to jos u levoj traci!
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Zaustavili ga, al nisu do kraja prikazili... bice verovatno vec danas objavljen negde taj snimak...
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Dobro da ga uhvatili, mogao je da napravi haos. Ako naidjem na snimak okacicu ga. :)

Edit: Nasao sam ga

http://youtu.be/HdY9dVGOM6M
Korisnikov avatar
robbief
Reactions:
Pridružio se: 10 Mar 2012, 00:03

Post od robbief »

Sta da radis sa ludakom koji vozi autoputem u kontra smeru osim da ga juris i onesposobis pre nego sto napravi haos?

Neki znaju pricu, meni se desilo nocu na NS autoputu izmedju Beske i naplatne rampe da me je Yugo koji se vozio u kontra smeru umalo sreo u levoj traci pri brzini od 140 km/h i spasli su me samo refleksi posto je mozak odbijao da poveruje da je svetlo koje raste velikom brzinom ustvari automobil koji vozi prema meni. Kad sam stigao do naplatne rampe i prijavio patroli dogadjaj od par minuta ranije, nisu mi dozvolili da nastavim dalje dok se ne smirim...

edit: taj Pezo 206 1.4 hdi koji sam vozio tada 100% prolazi test severnog jelena, dokazano u toj situaciji.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Mislis na srpsku verziju testa, tzv. test izrazitog retarda? Ja jelene nikad nisam morao da izbegavam, ali retarde moram na dnevnoj bazi
Korisnikov avatar
robbief
Reactions:

Post od robbief »

Rakhil napisao:ali retarde moram na dnevnoj bazi
Ili nenormalne babe, ovaj video dole se pojavio svega par dana kasnije, sumnjam da je ista osoba u pitanju:

http://www.youtube.com/watch?v=l943V-Y2xHU
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:

Post od Rakhil »

Baba je stara vest, ima tome godinama. Ali cinjenica je da se to cesce desava nego sto bi covek pomislio
Korisnikov avatar
robbief
Reactions:

Post od robbief »

To i kazem, ovaj video se pojavio samo par dana nakon mog iskustva te davne 2008. godine
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Biti presretac je do jaja. Njima nikad nije dosadno na poslu. Kad biste inace imali priliku da nekaznjeno vozite 140 suprotnom stranom :kezo:
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:

Post od H4wkeye »

Aj' se prijavimo svi sa Garaze, neka oforme nov odred presretaca Garaza Squad. :mrgreen:
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Trojke komandir
Rakhil lokalni drkadzija

:kezo:
Odgovori