Stigla zima...
Re: Stigla zima...
Da, meni sa 365 iz Maxija
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
I meni isto radi neka tecnost koju sam kupio u metrou, ali to prepisujem brisacima koji nisu sposobni da sve sklone sa stakla. Inace nije toliko lose da moram da stanem, osuse se te linijice posle par sekundi.
Inace, gotova je zima, zakljucavajte temu. Evo i dokaza:

Inace, gotova je zima, zakljucavajte temu. Evo i dokaza:

Zadnje sipanje sam napravio neki buckuris od patoke i sirceta. To je tako smrdelo, da su ljudi u autima okolo bezali od mene, a u kabini je bio pokolj 
Ali nije mrznulo do minus 100 i brisalo je za medalju

Ali nije mrznulo do minus 100 i brisalo je za medalju

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ma ovo moje neće da se skine sa šoferke, kao da je masno i da se lepi i jedino rešenje je da se osuši.
Da se briše ne može a brisači rade bez problema po kiši ili kada sipam običnu vodu.
Da se briše ne može a brisači rade bez problema po kiši ili kada sipam običnu vodu.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Kada je napolju minus svaka tečnost za brisače se ledi na staklu jer je brisači razmažu i veoma fino/tankom sloju i tada mrzne bez problema. No ako je napolju u plusu a to se razmazuje ("masti") i neće da se skine - onda je ipak neki problem sa tom tečnošću.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Dobro si još prošao. Meni su se na Jazz-u zapušavale prskalice od zimskog Caristal-a sa OMV-a. Trebalo mi je par meseci da provalim da je to toga. Doduše dok je bilo hladno lepo je radio i nije mrznuo.
Naspi patoke i sirceta, ima da otpusis sve zivo i mrtvo u sistemu prskalica 

A sto sirce?
Ja sam pre redovno stavljao patoku, bolja je od svih tih "deterdzenata"!
Ja sam pre redovno stavljao patoku, bolja je od svih tih "deterdzenata"!

Sirće rastvara kamenac. Po kući ne koristim nijednu drugu hemikaliju da se ne trujem bezveze, jer sirće potpuno dezintegriše kamenac i to veoma brzo.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Limunska kiselina je jos efikasnija zato preporučujem limuntus za kućne potrebe 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Naročito za bokale za kuvanje vode. Sirće skida emajl se grejača.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Svasta covek nauci na automobilskom forumu. U kojoj razmeri rastvaram limuntus za bokal?
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
I ujedno da potrujes sve u autu i komsije okolonikaragva napisao:Naspi patoke i sirceta, ima da otpusis sve zivo i mrtvo u sistemu prskalica

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ja to odokativno, recimo 2-3 kašičice na pola litra....Rakhil napisao:Svasta covek nauci na automobilskom forumu. U kojoj razmeri rastvaram limuntus za bokal?

Sent using Tapatalk
Širim haos!