Registracija vozila
Re: Honda Civic 1.8 Sport 8th/9th gen VS ostali C segmenta
To je samo CO2 koji je najmanji problem iako se o njemu najvise prica.
Krivicno delo falsifikata, prevara, utaja poreza i jos ponesto sto ne spada u zakonit postupak sa ispravama.stefanan napisao:Pa prevara bi bila da postoji nesto nezakonito,a ovde toga nemaEventualno je malo sa etickog aspekta diskutabilno, ali opet kao sto sam rekao niko osobu sa invaliditetom ne tera na to
Honda Civic 1.8 Sport 8th/9th gen VS ostali C segmenta
Rekoh ja 
Salim se naravno, u pravu je Laki... dizel vise zagadjuje... gledao sam neke emisije o tome.

Salim se naravno, u pravu je Laki... dizel vise zagadjuje... gledao sam neke emisije o tome.
Poslednja izmena od Floyd u 02 Mar 2014, 01:01, izmenjeno 1 put ukupno.
Govorimo o sistemu registracije.Laki021 napisao:To je samo CO2 koji je najmanji problem iako se o njemu najvise prica.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
A od kud vi znate u kom su odnosu invalid i osoba na koju glasi ovlascenje ?
Sve sto nije konkretno zabranjeno je dozvoljeno
@Heroj
Nema nista od sistema CO2 u SRB jer bi to gadjalo najsiromasnije a takvih je vecina.
Najrealnije je po snagi motora... preko 150ks je luksuz i cao.
Nema nista od sistema CO2 u SRB jer bi to gadjalo najsiromasnije a takvih je vecina.
Najrealnije je po snagi motora... preko 150ks je luksuz i cao.
Koliko znam invalid na koga se vodi auto mora uvek da bude u autu kada se koristi. Da li je uvek tako?stefanan napisao:A od kud vi znate u kom su odnosu invalid i osoba na koju glasi ovlascenje ?
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Sa aktuelnim adblue-urea SCR tretmanima i ostalo postaje slicno. Sta vise, sada ispada da benzinci sa direktnim ubrizgavanjem emituju cestice koje emituju i dizeli i koje se filtriraju DPF-om.Laki021 napisao:To je samo CO2 koji je najmanji problem iako se o njemu najvise prica.
http://en.wikipedia.org/wiki/European_e ... enger_cars

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Hmm, po ovoj logici i ja kršim zakon jer sam više kola registrovao na sebe zbog parkiranja u zoni?Laki021 napisao:Kako bre nema nista nezakonito.
Pravi i fiktivni vlasnik su razliciti.

Re: Registracija vozila
Nemam komp blizu pa da pogledam zakon, mada sumnjam da je takokapor napisao:Koliko znam invalid na koga se vodi auto mora uvek da bude u autu kada se koristi. Da li je uvek tako?stefanan napisao:A od kud vi znate u kom su odnosu invalid i osoba na koju glasi ovlascenje ?
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Pa invalidi se sami nude da neko na njih registruje auto, i za to dobijaju oko 100 evra po autu...
Znaci dobro i tebi sto si ustedeo na registraciji, i njemu sto je uzeo koju kintu za "nista"...
Znaci dobro i tebi sto si ustedeo na registraciji, i njemu sto je uzeo koju kintu za "nista"...

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Zbog takvog razmisljanja smo tu gde jesmo
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Nikada ne bih registrovao auto na invalida. Iako tu nema nista nezakonito, meni se to kosi sa mojim moralnim nacelima i to je za mene veliki NO NO isto kao parkiranje na njihovim mestima (cesto mi prijatelji kazu da sam budala sto se parkiram daleko kada sam mogao tu) ili parkiranje ispred rampe za njihov ulazak.
Sto se tice granice za "luksuz", ako je postave ispod 250 ks je cist bezobrazluk. Imajte na umu da se snaga stalno povecava (ne mozes menjati zakon svakih godinu dana) i iz malih zapremina, a ta auta 5 godina starosti ce voziti svako.
Sto se tice granice za "luksuz", ako je postave ispod 250 ks je cist bezobrazluk. Imajte na umu da se snaga stalno povecava (ne mozes menjati zakon svakih godinu dana) i iz malih zapremina, a ta auta 5 godina starosti ce voziti svako.
Danas je 250ks neki minimum za solidan auto.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Mozda u Svici.