Auto Kasko osiguranje
Re: Kasko osiguranje
3000 din je osiguranje za stakla i moze se uplatiti pri registraciji ili kasku i nevezan je za kasko stete. Mislim da 3000 pokriva stetu do 35000 za soferku.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ja kad sam prosle godine registrovao bilo je isto 3000 za soferku, Dunav osiguranje ja mislim, ne rece mi do koliko novca pokriva, ali 35000 je sasvim ok cifra ako je tako.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
U Hyu je oko 600 evra, zvao sam jos letos.
Razmisljao sam i o tome ali bi to potrajalo pa sam odustao jer zelim sto pre da zavrsim.

Racunaj da gubis neki bonus ovom aktivacijom.
TT
TT
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ja sam ove godine aktivirao kasko i izgubio sam bonus od 40% koji sam imao.
Predhodne 4 godine ga nisam aktivirao, a ove cifra je skočila poprilično.
Predhodne 4 godine ga nisam aktivirao, a ove cifra je skočila poprilično.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ogi, nemoj me razocarati - obavezno bih uzeo original i jos bi trazio da bude polarizovanaOgi napisao:U Hyu je oko 600 evra, zvao sam jos letos.Razmisljao sam i o tome ali bi to potrajalo pa sam odustao jer zelim sto pre da zavrsim.

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Koristim DDOR osiguranje 19 godina i imam samo reci hvale,moj otac posebno.Ogi napisao:Skovao sam plan, razradio ga do detalja, realizacija u subotu.![]()
Od DDOR-a sam dobio fantazija ponudu, 13.720 dinara, iliti 1143 dinara mesecno !! Suma osiguranja 652.000 dinara, normalno, realno.
Potpisujem ugovor sa DDOR cime stedim 7800 dinara na godisnjem nivou (mozda i vise jer je rata u DDOR-u FIKSNA a kod UNIQA se placa po kursu).

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
I u Dunavu su fiksne rate, možete mesečno da plaćate a može i kvartalno.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
-
- Banned
Ma nije trebalo ni da idem iz DDOR, moja greska. Ne gubim nikakav bonus, ugovorio sam onu cenu i to je to, bez obzira na ovu aktivaciju. Kasko je keva.
-
- Banned
Da li mogu uz kasko polisu da osiguram + samo stakla, kao uz obavezno sto ide ? Znaci da to bude odvojeno od kaska ?
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
To se inace zpve delicni kasko.
TT
TT
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Vidi se da si cukao na telefonu...Heinz napisao:...zpve delicni...

"delimicni kasko"
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
I to starog 
TT

TT
Imam jedno pitanje vezano za korišćenje Kaska osiguranja.
Naime, auto mi je full kasko osiguran u Dunav osiguranju. Imam neku štetu na autu i hteo bih da preko kaska to sredim
pre isteka. Ističe mi u Aprilu. Kad sam se malo raspitao kako to u praksi funkcioniše, tj. naplatiti preko kaska štetu.
Došao sam do informacija da treba da pazim šta prijavljujem.
Imaju caku da ako hoćeš da središ krilo, haubu i branik i kad odeš kod njihovog veštaka da ti proceni štetu,
da ti to registriju kao posebno tri puta da si koristio kasko. Što je valjda limit kolko možeš da koristiš kasko u jednoj godini. (iskreno to nisam znao). I nedaj Bože da ti se desi neka šteta posle toga, ne možeš da iskoristiš kasko.
Ako neko može da me prosvetli sa sopstvenim iskustvom bio bih mu zahvalan, šta je najbolje činiti u takvoj situaciji?!
Naime, auto mi je full kasko osiguran u Dunav osiguranju. Imam neku štetu na autu i hteo bih da preko kaska to sredim
pre isteka. Ističe mi u Aprilu. Kad sam se malo raspitao kako to u praksi funkcioniše, tj. naplatiti preko kaska štetu.
Došao sam do informacija da treba da pazim šta prijavljujem.
Imaju caku da ako hoćeš da središ krilo, haubu i branik i kad odeš kod njihovog veštaka da ti proceni štetu,
da ti to registriju kao posebno tri puta da si koristio kasko. Što je valjda limit kolko možeš da koristiš kasko u jednoj godini. (iskreno to nisam znao). I nedaj Bože da ti se desi neka šteta posle toga, ne možeš da iskoristiš kasko.

Ako neko može da me prosvetli sa sopstvenim iskustvom bio bih mu zahvalan, šta je najbolje činiti u takvoj situaciji?!