O presretačima

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Re: O presretačima

Post od trojanac »

Da se ja pitam, presretači bi radili dosta drugačije.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

NexT napisao:Trojke komandir
Rakhil lokalni drkadzija

:kezo:
:loool: :loool:
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Kakav disrispekt, moje drkadzijstvo je globalnog karaktera
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Mega globalnog. :mrgreen:
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:
Pridružio se: 16 Avg 2013, 15:06

Post od dusman »

robbief napisao:Sta da radis sa ludakom koji vozi autoputem u kontra smeru osim da ga juris i onesposobis pre nego sto napravi haos?

Neki znaju pricu, meni se desilo nocu na NS autoputu izmedju Beske i naplatne rampe da me je Yugo koji se vozio u kontra smeru umalo sreo u levoj traci pri brzini od 140 km/h .
Jel a cekaj ja koliko znam na nasem autoputu najveca dozvoljena brzina je 120km/h, a ti vozio 140, nisi ni ti nista bolji od te budale sto je vozila suprotnom trakom, ti si za saobracaj u najmanju ruku slicno opasan kao i onaj koji je isao na tebe. Naravno on je vise, ali te ne opravdava nista da divljas autoputem nije 120 za dzabe propisano nasim zakonom idi brate na autoban pa se vozikaj kolikom hoces brzinom.
Mislim da je glupo da se ti nadjes uvredjen i povredjen a ti si za dlaku manji prekrsaj napravio.
Ne valja ni to sto je taj uradio ni to sto si ti uradio.
Postujte saobracajne propise!!!
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

:glavomuzid: :glavomuzid: :glavomuzid:
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

:think: :think: Zar nisi ti onaj sto je navodno izbegao kaznu za zaustavnu zbog nekih "veza"? I ti pricas njemu sto je vozio 140km/h na autoputu :policajac:
Korisnikov avatar
kapor
Reactions:
Pridružio se: 24 Jan 2013, 20:15
Garaža: renault clio rs 172

Post od kapor »

dusman napisao:
robbief napisao:Sta da radis sa ludakom koji vozi autoputem u kontra smeru osim da ga juris i onesposobis pre nego sto napravi haos?

Neki znaju pricu, meni se desilo nocu na NS autoputu izmedju Beske i naplatne rampe da me je Yugo koji se vozio u kontra smeru umalo sreo u levoj traci pri brzini od 140 km/h .
Jel a cekaj ja koliko znam na nasem autoputu najveca dozvoljena brzina je 120km/h, a ti vozio 140, nisi ni ti nista bolji od te budale sto je vozila suprotnom trakom, ti si za saobracaj u najmanju ruku slicno opasan kao i onaj koji je isao na tebe. Naravno on je vise, ali te ne opravdava nista da divljas autoputem nije 120 za dzabe propisano nasim zakonom idi brate na autoban pa se vozikaj kolikom hoces brzinom.
Mislim da je glupo da se ti nadjes uvredjen i povredjen a ti si za dlaku manji prekrsaj napravio.
Ti opasno imas neki problem u glavi. :srbin:
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

ako cemo njegovom logikom, taj sto je vozio u kontra smeru je vozio 260km/h jer je vozio oko 120 kontra smerom, a robbief je vozio 140km/h. Onda je vozac iz kontra smera zreo za toponicu i po tom osvnovu.
Slika
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Svašta će čovek ovde da pročita. :-) Stvarno porediti 140 sa vožnjom u suprotnom smeru...

Tapatalk Pro
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Pa ne poredi, lepo je rekao da je vožnja auto-putem u kontra smeru za dlaku teži prekršaj od prekorečenja od 20km/h na istom.
Libero
Reactions:
Pridružio se: 23 Jan 2014, 11:39
Garaža: Opel Astra j

Post od Libero »

Pa ako je on vozio i preko ograničenja, jel treba neko da ga ubije koji ide suprotnim smerom??? Ma daaaaj :glavomuzid:

A veruj mi i da je vozio 80, ne dao Bog da je došlo do sudara, crna hronika bi bila na naslovnoj strani...
Tako da ono, nije ti argument na mestu, da se ne izrazim drugačije.

Imao sam dva puta situaciju da mi na autoputu dolazi lik iz suprotnog smera, ne dao Bog nikom.... :pop:
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

dusman napisao:

Druze, ti si car. Predlazem te da nasledis gospodina SImica. Kontam da to ne bi bio problem, posto imas vezu.

Zamisli jos, onda neces morati da povlacis veze, nego ces ti biti veza.
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Ovaj lik jos uvek nije banovan?

Sent from my RM-941_eu_hungary_356 using Tapatalk
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

dusman napisao:

Potpuno se slazem sa tobom, svako krsenje zakona se mora sankcionisati. Daj pokreni te veze i kazni i robbief clana sto je vozio 140kmh i ovog u suprotnom smeru takodje. Neka to bude tvoj skroman doprinos bezbednosti saobracaja i postovanju propisa.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Odgovori