O presretačima
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: O presretačima
NexT napisao:Trojke komandir
Rakhil lokalni drkadzija

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Kakav disrispekt, moje drkadzijstvo je globalnog karaktera
Mega globalnog. 

Jel a cekaj ja koliko znam na nasem autoputu najveca dozvoljena brzina je 120km/h, a ti vozio 140, nisi ni ti nista bolji od te budale sto je vozila suprotnom trakom, ti si za saobracaj u najmanju ruku slicno opasan kao i onaj koji je isao na tebe. Naravno on je vise, ali te ne opravdava nista da divljas autoputem nije 120 za dzabe propisano nasim zakonom idi brate na autoban pa se vozikaj kolikom hoces brzinom.robbief napisao:Sta da radis sa ludakom koji vozi autoputem u kontra smeru osim da ga juris i onesposobis pre nego sto napravi haos?
Neki znaju pricu, meni se desilo nocu na NS autoputu izmedju Beske i naplatne rampe da me je Yugo koji se vozio u kontra smeru umalo sreo u levoj traci pri brzini od 140 km/h .
Mislim da je glupo da se ti nadjes uvredjen i povredjen a ti si za dlaku manji prekrsaj napravio.
Ne valja ni to sto je taj uradio ni to sto si ti uradio.
Postujte saobracajne propise!!!
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Ti opasno imas neki problem u glavi.dusman napisao:Jel a cekaj ja koliko znam na nasem autoputu najveca dozvoljena brzina je 120km/h, a ti vozio 140, nisi ni ti nista bolji od te budale sto je vozila suprotnom trakom, ti si za saobracaj u najmanju ruku slicno opasan kao i onaj koji je isao na tebe. Naravno on je vise, ali te ne opravdava nista da divljas autoputem nije 120 za dzabe propisano nasim zakonom idi brate na autoban pa se vozikaj kolikom hoces brzinom.robbief napisao:Sta da radis sa ludakom koji vozi autoputem u kontra smeru osim da ga juris i onesposobis pre nego sto napravi haos?
Neki znaju pricu, meni se desilo nocu na NS autoputu izmedju Beske i naplatne rampe da me je Yugo koji se vozio u kontra smeru umalo sreo u levoj traci pri brzini od 140 km/h .
Mislim da je glupo da se ti nadjes uvredjen i povredjen a ti si za dlaku manji prekrsaj napravio.

ako cemo njegovom logikom, taj sto je vozio u kontra smeru je vozio 260km/h jer je vozio oko 120 kontra smerom, a robbief je vozio 140km/h. Onda je vozac iz kontra smera zreo za toponicu i po tom osvnovu.
Svašta će čovek ovde da pročita.
Stvarno porediti 140 sa vožnjom u suprotnom smeru...
Tapatalk Pro

Tapatalk Pro
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa ne poredi, lepo je rekao da je vožnja auto-putem u kontra smeru za dlaku teži prekršaj od prekorečenja od 20km/h na istom.
Pa ako je on vozio i preko ograničenja, jel treba neko da ga ubije koji ide suprotnim smerom??? Ma daaaaj
A veruj mi i da je vozio 80, ne dao Bog da je došlo do sudara, crna hronika bi bila na naslovnoj strani...
Tako da ono, nije ti argument na mestu, da se ne izrazim drugačije.
Imao sam dva puta situaciju da mi na autoputu dolazi lik iz suprotnog smera, ne dao Bog nikom....

A veruj mi i da je vozio 80, ne dao Bog da je došlo do sudara, crna hronika bi bila na naslovnoj strani...
Tako da ono, nije ti argument na mestu, da se ne izrazim drugačije.
Imao sam dva puta situaciju da mi na autoputu dolazi lik iz suprotnog smera, ne dao Bog nikom....

Druze, ti si car. Predlazem te da nasledis gospodina SImica. Kontam da to ne bi bio problem, posto imas vezu.dusman napisao:Jel a cekaj ja koliko znam na nasem autoputu najveca dozvoljena brzina je 120km/h, a ti vozio 140, nisi ni ti nista bolji od te budale sto je vozila suprotnom trakom, ti si za saobracaj u najmanju ruku slicno opasan kao i onaj koji je isao na tebe. Naravno on je vise, ali te ne opravdava nista da divljas autoputem nije 120 za dzabe propisano nasim zakonom idi brate na autoban pa se vozikaj kolikom hoces brzinom.robbief napisao:Sta da radis sa ludakom koji vozi autoputem u kontra smeru osim da ga juris i onesposobis pre nego sto napravi haos?
Zamisli jos, onda neces morati da povlacis veze, nego ces ti biti veza.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ovaj lik jos uvek nije banovan?
Sent from my RM-941_eu_hungary_356 using Tapatalk
Sent from my RM-941_eu_hungary_356 using Tapatalk
Potpuno se slazem sa tobom, svako krsenje zakona se mora sankcionisati. Daj pokreni te veze i kazni i robbief clana sto je vozio 140kmh i ovog u suprotnom smeru takodje. Neka to bude tvoj skroman doprinos bezbednosti saobracaja i postovanju propisa.dusman napisao:Jel a cekaj ja koliko znam na nasem autoputu najveca dozvoljena brzina je 120km/h, a ti vozio 140, nisi ni ti nista bolji od te budale sto je vozila suprotnom trakom, ti si za saobracaj u najmanju ruku slicno opasan kao i onaj koji je isao na tebe. Naravno on je vise, ali te ne opravdava nista da divljas autoputem nije 120 za dzabe propisano nasim zakonom idi brate na autoban pa se vozikaj kolikom hoces brzinom.robbief napisao:Sta da radis sa ludakom koji vozi autoputem u kontra smeru osim da ga juris i onesposobis pre nego sto napravi haos?
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.