O presretačima
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Re: O presretačima
Ali prvo da kazni sebe za voznju zaustavnom trakom.
dusman napisao:Jel a cekaj ja koliko znam na nasem autoputu najveca dozvoljena brzina je 120km/h, a ti vozio 140, nisi ni ti nista bolji od te budale sto je vozila suprotnom trakom, ti si za saobracaj u najmanju ruku slicno opasan kao i onaj koji je isao na tebe. Naravno on je vise, ali te ne opravdava nista da divljas autoputem nije 120 za dzabe propisano nasim zakonom idi brate na autoban pa se vozikaj kolikom hoces brzinom.robbief napisao:Sta da radis sa ludakom koji vozi autoputem u kontra smeru osim da ga juris i onesposobis pre nego sto napravi haos?
Neki znaju pricu, meni se desilo nocu na NS autoputu izmedju Beske i naplatne rampe da me je Yugo koji se vozio u kontra smeru umalo sreo u levoj traci pri brzini od 140 km/h .
Mislim da je glupo da se ti nadjes uvredjen i povredjen a ti si za dlaku manji prekrsaj napravio.
Ne valja ni to sto je taj uradio ni to sto si ti uradio.
Istina je to sto si napisao, vozio sam prebrzo i to nije u redu. Ne mogu da kazem da se kajem i da to necu ponoviti, ali nekako mi je sad glupo.
Ipak moram da te ispravim, nisam bio ni uvredjen ni povredjen postupkom nepoznatog ludaka, vec sam bio iskreno uplasen. A takodje sam iskreno uplasen sto postoje licemeri kao sto si ti koji su u stanju da tokove svojih misli formulisu u recenice a da im pri tom nije glupo sto ce ljudi to i procitati. Zelim ti samo da se ne nadjes u slicnoj situaciji jer ako mislis kao sto pises nece ti refleksi pomoci da se spasis, a ni drugovi odozgo.
Honda Undetected Garage
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: O presretačima
E ako je tebi isto voziti 140 autoputem i ici u suprotnom smeru po istom, ti imas neki problem.
Послато са GT-I9195 користећи Тапаток 2
Послато са GT-I9195 користећи Тапаток 2
Sad bilo na RTS-u, presretac snimio 20 kola u zaustavnoj za sat i po
Ljudi su kreteni.

Ljudi su kreteni.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
U dnevniku ili?
Ma kakvi snimili, to je samo izjava za medijeNexT napisao:Sad bilo na RTS-u, presretac snimio 20 kola u zaustavnoj za sat i po![]()
Ljudi su kreteni.

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Eto nama novih clanova na forumu. 

Bg hronika.Grujic napisao:U dnevniku ili?
Vrlo moguce, ali koliko ja ljudi vidim da vozi zaustavnom, ne bi me cudilo uopste. Mada 20 kola jeste veliki broj, jer koliko sam video, presretaci zaustavljaju kad snime zaustavnu, a da napise 20 zapisnika za to vreme, nema sanse.Aca BG napisao:Ma kakvi snimili, to je samo izjava za medijeNexT napisao:Sad bilo na RTS-u, presretac snimio 20 kola u zaustavnoj za sat i po![]()
Ljudi su kreteni.
- Grujic
- Moderator
Oni ne pišu zapisnike, samo uzmu podatke, *ebe im se za zapisnik...
I ne verujem da mogu baš 20 sem ako nisu počeli da zaustavljaju u nizu, ranije su imali sistem da zaustave jednog, i dok ga obrade ostali koji su bili u zaustavnoj su imali sreće.
I ne verujem da mogu baš 20 sem ako nisu počeli da zaustavljaju u nizu, ranije su imali sistem da zaustave jednog, i dok ga obrade ostali koji su bili u zaustavnoj su imali sreće.
Zapisnik lako stigne kasnije 

Caleta pre koju god kad su zaustavili za prekoracenje, uredno su napisali i citko popunili zapisnik.
2.400.000 din za samo sat ipo, drugo i ne treba da kaznjavajuNexT napisao:Sad bilo na RTS-u, presretac snimio 20 kola u zaustavnoj za sat i po![]()
Ljudi su kreteni.

I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
- Grujic
- Moderator
Za zaustavnu nisu skoro pa nikad, pisalo se o tome dosta samo si zaboravio, čak si sam napisao da to rade kasnije uz burekNexT napisao:Caleta pre koju god kad su zaustavili za prekoracenje, uredno su napisali i citko popunili zapisnik.

Drugo je prekoračenje kad zaustave jednog pa posle ko zna kog, ovde gledaju da ne gube vreme na pisanje već samo da klepaju što više
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Od toga pola ako se naplati zapravo je super.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money