Kuzmanovic napisao:
Ali kakvu prednost daju magicna sedista trovratnom automobilu?
To ne bih znao ali znam za prednosti kod karavana posto moj auto ima tu magiju dopunjenu vadjenjem sedalnog dela, svakog dela zasebno na 1 po dodatni klik.
Ima prilika kada dodje zgodno, koristio sam jedno 10tak puta do sada u zadnjih 10tak godina i svaki put se zahvalim fabrici na takvoj funkcionalnosti.
Video sam jutros oglas
Cena je bas napucana. Ako je onaj sivi bio 10250€ za 2010., ovaj ne bi smeo biti vise od 11000€ max 11500€ sa npr dva seta guma. Tako ja vidim i toliko max placam.
Za 12500€ imam manje od godinu dana star Civic devete gen, 1.4 Sport.
Zvao sam, prvi vlasnik, veterinar (treba videti da li su se kuce/mace vozile), radi na Bezaniji, sutra ga opet zovem da dogovorim pregled, tj da se uskladimo.
Boja je zaista neobicna, nisam video do sada takvog na ulici.
@ paja: nije problem da se plati nesto vise od realne vrednosti auto, par stotina €. 500€ je vec znacajna razlika. To sto otkidam na neki model i sto je stanje auta WOW me nece naterati da uzmem neki auto za nerealnu cenu. Onaj sivi je realno bio oko 10500€ toliko sam i ponudio tj 10450€, posle je kupac ponudio 10600€, mogao sam da dam 10800-11000€ ali to onda gubi smisao tj nije realno.
Stevane, ja sutra ne idem na posao, tako da sam na Bezaniji ceo dan. Ako hoces, i ako lik nije negde u PM od mene, mogu da odem da pogledam auto ako ti ne mozes. BOja ubija kako je dobra, kupuj ovo.