jaksa napisao:nikaragva napisao:
Bez zajebavanja, u ovom odvratnom sistemu u kojem smo nema više nikakvih garancija.
Naravno da nema. Od ljudi koje poznajem njih pun k*rac je otislo: lekari-Norveska, Danska, Nemacka, ETF-ovci-Nemacka, neke drugarice u Katar, Dubai i Abu Dabi kao stjuardese, gradjevinci-Nemacka, Holandija, Geolozi-Ceska itd. itd da ne nabrajam mogao bih do sutra.
Drugarica, Oligofrenolog, najbolja u klasi, prosek 9.93, zavrsene master i doktorske studije u trajanju od 3 godine u roku, jos jedan master na FPN-u, objavljeno dosta radova iz njene oblasti, sad brani disertaciju (u naredne dve godine) mozda izgubi posao asistenta na fakultetu, jer joj istice 6 godina kako radi kao asistent, a fakultet je tera da PONOVO upise doktorske koje je vec zavrsila da plati, da bi mogla da ostane na fakultetu kao asistent?!
Kaze, pali za Banjaluku ako se to desi, jer se tamo otimaju za njih sa Faspera, ima ih vrlo malo a potrebni su im Logopedei, Fonopedi, Oligofrenolozi itd... Plate duple u odnosu na ovu zabokrecinu...
Jedino ja mamlaz kada su svi odlazili, ja necu, volim ovu usranu i ponizenu Srbiju kakvu takvu, ali sad kad imam dete i porodicu shvatam da je "nostalgija zaista bolje resenje."