na istom mestu kao i kod prethodnika. pisao sam vec o uporednoj voznji sa mojim autom, to mesto rucice menjaca je najbolji momenat honde u odnosu na klija...trojanac napisao:Ručica menjača je na mestu. Meni se sviđa.
Honda Civic Type-R
Re: Honda Civic Type-R
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ma meni se sve svidja, a pogotovo sto Civic ucestvovati u WTCC sledece sezone!
Tapatalk 4.2.0 from my HTC
Tapatalk 4.2.0 from my HTC

Posetite www.garaza.rs !
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Pa učestvovali su i ove, Honda je uzela titulu konstruktora...
Boringly average, but also perfect for school run mums
Samo sto ce imati 1.6 turbo.
Ma malo je to. 

Production version due in 2015
Honda has released a design sketch for the Civic Type R concept which will be officially revealed in early March at the 84th Geneva Motor Show.
The highly anticipated Civic Type R is set for a 2015 release in production form and it seems it will adopt a much more aggressive appearance than the standard model. The beefier body kit features wide tracks with vented wheel arch extensions while at the back the rather spectacular rear wing hosts futuristic taillights giving the hot hatchback a very special look.
Other important changes include the implementation of a quad exhaust system and a rear diffuser, along with bespoke black alloy wheels and a matte black finish which starts at the rear bumper and surrounds the entire car.
Its heart and soul will be a newly developed 2.0-liter, 4-cylinder Earth Dreams gasoline engine delivering at least 277 bhp (206 kW) but it is believed Honda is targeting an output of around 300 bhp (224 kW) transferred to the front axle exclusively through a six-speed manual gearbox. The range-topping Civic will come with a stiffer chassis and with standard adaptive rear dampers which are optional on the Civic Tourer.
Source: Honda
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Auuuu, pa obicni novi Civic je toliko ruzan od nazad samo zato sto su "otvarali vrata" za ovaj sci-fi dizajn type R-u! 

Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
2.0-liter force-fed inline four will produce "more than 280-horses"

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Re: AW: Honda Civic Type-R
Do jaja 
Ovo cu bre da kupim, da me ne zezate vise da vozim spori traktor
Gesendet von meinem GT-I9505

Ovo cu bre da kupim, da me ne zezate vise da vozim spori traktor

Gesendet von meinem GT-I9505
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Sviđa mi se kako god okreneš. I pritom znam da će pored izgleda i performanse biti na nivou. Jedva čekam da krene u proizvodnju.
Posetite www.garaza.rs !
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Tek sad provaljujem da je po celom zadnjem spojleru svetlosna grupa. Pravi fabrički ćuning 

- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Meni je to tako dobro da nemam reči. Kad je izašao C4 Picasso ja sam bio oduševljen sa duplim trećim stop svetlom. Uglavnom, volim kad pozadi sija kao svemirski brod.
Posetite www.garaza.rs !