O presretačima
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: O presretačima
Moguce, ne znam kako je kod nas, ali u USA su kompjuteri u pandurskim vozilima direkt vezani na bazu i odmah nakon ukucavanja karaktera sa tablice izlistavaju se podaci, osiguranje, na koga je registrovan, itd. Vozao sam se jos davno sa rodjakom u Americi koja je pandur i bas smo random tablice ukucavali.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Verujte da je broj od 20 za sat i po tacan. Danas se vracam sa posla i oko 17:30h milim trakom paralelno sa autoputem izmedju 2 kruzna toka i sa leve strane zaustavnom prodje bolesnik sa Dacijom Sandero ali kao dao je zmigavac, znas kao on bi da se ukljuci ali mu ne daju i ide on tako... kad' odjednom kao munja iz kolone se u zaustavnu ukljucuje Mitsubishi EVO, crni, bogovski, zaustavlja ovog ludaka... nije proslo 3 minuta, ja sam otisao napred pa nisam mogao da vidim sta se desava, ocigledno se EVO vratio u kolonu, znaci bukvalno nakon 3 min cujem sirenu i zaustavlja sa ledja jos jednog...
Prvom idiotu je uzeo dokumenta i nikakva prica, nista, bukvalno je sve bilo gotovo za 2-3 min, mislio sam da je ranije duze trajalo... ocigledno se ne pravi nikakav zapisnik, samo uzmu podatke pa posle natenane...
Ljudi su BOLESNI. Svaki dan vozim auto putem i neverovatno koliko ljudi vozi zaustavnom.
Da li se promenilo nesto u smislu ovog prekrsaja sa izmenama zakona ?
Prvom idiotu je uzeo dokumenta i nikakva prica, nista, bukvalno je sve bilo gotovo za 2-3 min, mislio sam da je ranije duze trajalo... ocigledno se ne pravi nikakav zapisnik, samo uzmu podatke pa posle natenane...
Ljudi su BOLESNI. Svaki dan vozim auto putem i neverovatno koliko ljudi vozi zaustavnom.
Da li se promenilo nesto u smislu ovog prekrsaja sa izmenama zakona ?
Pitanje: da li je na autoputu (kroz BG u smeru ka Nisu) od izlaza za opstinu NBG do izlaza za Arenu desna traka zaustavna celom tom duzinom ili nije?
Danas je Lancer EVO uredno vozio u koloni tom desnom trakom i najverovatnije snimao ako je i to parce "zuto"
edit: sad vidim Ogijev post, izmedju dva kruzna toka je bilo bas ovako kako je i naveo...
Danas je Lancer EVO uredno vozio u koloni tom desnom trakom i najverovatnije snimao ako je i to parce "zuto"
edit: sad vidim Ogijev post, izmedju dva kruzna toka je bilo bas ovako kako je i naveo...
Poslednja izmena od robbief u 03 Mar 2014, 21:56, izmenjeno 2 puta ukupno.
Honda Undetected Garage
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Nisam razumeo na koji deo mislis ali ako je isprekidana debela onda nije zaustavna.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nema tu žute trake. Sve je zaustavna, osim isključenja i uključenja.
Posetite www.garaza.rs !
Hvala, to je to.
Honda Undetected Garage
Parce od O brigada, do iskljucenja za Arenu ima isprekidanu liniju. Kako ja to shvatam, nije zaustavna traka. Iskljucenja su preblizu i verovatno nije bilo poente da stavljaju punu, jer je veliki protok saobracaja.
Je l si siguran da je celom duzinom isprekidana?
Honda Undetected Garage
Prolazim taj deo jedno 7x dnevno 
E sad, ono sto mene buni u celoj prici, ista stvar je ispred Autokomande, u duzini od nekih 300 metara. I stoji znak koji ja tumacim kao dve trake za voznju, treca zaustavna. Nisam siguran samo da li se odnosi samo na kamione ili na sva vozila. Retko prolazim tuda i kasno se setim da pogledam... Ali kod Arene sigurno nema nikakav znak.

E sad, ono sto mene buni u celoj prici, ista stvar je ispred Autokomande, u duzini od nekih 300 metara. I stoji znak koji ja tumacim kao dve trake za voznju, treca zaustavna. Nisam siguran samo da li se odnosi samo na kamione ili na sva vozila. Retko prolazim tuda i kasno se setim da pogledam... Ali kod Arene sigurno nema nikakav znak.
Definitnivno nije zaustavna. Nju obeležavaju punom linijom, a taj potez u oba smera kao i potez Autokomanda - hitna pomoć je obeležen isprekidanom. Šta je đavo će ga znati jer negde postoji znak o kome Next priča, al zaustavna nije.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ja sam ubeđen da nije celom dužinom isprekidana, ali sad kad malo bolje razmislim, moguće da ste u pravu. Onda je vrlo moguće da se to ne tretira kao zaustavna.
Posetite www.garaza.rs !
Danas oko 14.30 videh izmedju Konjarnika i Dusanovca u zaustavnoj crveni A6, sa nekim bambusima i kamerom. Verovatmo su tad snimali prilog...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Sigurno isprekdana sve vreme na obe lokacije i u oba smera.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Vidim da bas vole Audije. Pogotovo A6. Ima ih kamara samo A6.
I aj sad da cujem sve one koji su pljuvali drakonsko kaznjavanje vozaca onomad kada je sve pocelo. Pravdali ste bahate vozace neobavestenoscu i time da nije postojala kampanja u medijima.NexT napisao:Sad bilo na RTS-u, presretac snimio 20 kola u zaustavnoj za sat i po![]()
Ljudi su kreteni.
Koliko puta od tada su apelovali da su kazne ogromne, pise se u strucnim casopisima, auto emisijama, forumima...
p.s. samo sam citirao NexTa, ne mislim na njega.