Apsolutno isto.Toliko se služim retrovizorima, da se ne mrdnem iz sedišta.
 Osećaj je poseban, zar ne?
 Osećaj je poseban, zar ne?   
 Često se "svađam" sa gazdom oko toga. Čovek je aktivan vozač skoro 30 godina i ceo život rikverc vozi ISKLJUČIVO gledanjem kroz zadnje staklo. Kad god krećem od kuće, a on me vidi kako "direktorski" sedim udobno zavaljen i teram rikverc ulicom dugom 100ak metara, počne da mi gunđa - "ne voziš kamion, okreni se nazad i dodaj gas" i sl.

Jednostavno, on mrzi taj stil a, ruku na srce, prilično sam siguran i da ne bi umeo danas tako da vozi iz prve. On mene začikava tako što može da nagazi pun gas rikvercom i istera ulicu, a ja ga zezam tako što ga isteram samo na retrovizore i stignem da mu mahnem.
 Nateraće me samo da napravimo neko takmičenje jer me konstanto ubeđuje da je njegov stil bolji. Kao argument navodi: "a, šta bi radio da nemaš retrovizor(e)?"
 Nateraće me samo da napravimo neko takmičenje jer me konstanto ubeđuje da je njegov stil bolji. Kao argument navodi: "a, šta bi radio da nemaš retrovizor(e)?"  A, ja ga onda pitam: "a, šta bi ti radio da ti je pun prtljažnik, voziš karavan i ne vidiš ništa na zadnjem staklu?"